CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!
SCMDEALER WORDEN?Inschrijven nieuwsbrief
0

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

Door Keyless Protector, 3 juli 2020

Grote keyless entry test ADAC: 360 automodellen niet goed beveiligd

Bij een relay attack wordt er inbreuk gemaakt op het signaal tussen de auto en autosleutel. Zo is de auto op afstand te openen zonder fysieke schade aan te richten. De auto ‘denkt’ namelijk dat de eigenaar met sleutel bij de auto in de buurt is waardoor het keyless entry systeem de auto ontgrendeld. Door het signaal tussen auto en autosleutel te onderscheppen en versterken kan de autocrimineel ongemerkt de auto leeg- of weghalen. Vrijwel alle automodellen hanteren dezelfde technologie voor de werking van het keyless entry systeem. Dit maakt het voor criminelen een aantrekkelijk doelwit om een hack voor te ontwikkelen. Volgens de ADAC is het voor criminelen zelfs vrij eenvoudig om een apparaat te bouwen dat de radiogoven van de sleutels verlengt.

Alleen de nieuwste Volkswagen Golf van de 8e generatie en nieuwe voertuigen van Jaguar en Land Rover zijn tot nu toe beveiligd tegen een relay attack omdat deze systemen gebruik maken van een zogenaamde ultra-wide-band techiek (UWB). Alle andere automerken en modellen maken gebruik van reguliere radiogolven die gemakkelijk verlengt kunnen worden.

Uit de test van ADAC blijkt dat bijna alle andere voertuigen een groot gevaar lopen. ADAC testte ruim 350 verschillende modellen met keyless entry en slechts een enkeling bleek bestand tegen een relay attack. Bent u benieuwd of uw auto gevaar loopt voor inbraak via een relay attack? HIER vindt u de lijst met alle geteste auto’s.

 

Keyless Protector: de eerste elektronische sleutel beveiliging

Om auto’s met keyless entry te beschermen tegen een relay attack is de Keyless Protector ontwikkeld. De Keyless Protector is speciaal ontworpen om de autosleutel te beschermen tegen een hack op afstand. De Keyless Protector wordt als een klem om de batterij in het sleutelcompartiment geplaatst waardoor de sleutel niet meer zichtbaar is voor hacking apparatuur.

De Keyless Protector is ’s werelds eerste elektronische sleutelbeveiliging en is beschikbaar in 3 formaten waardoor het past in 99% van alle autosleutels. Het is daarmee de perfecte aanvulling op uw af-fabriek of SCM goedgekeurd klasse alarm.

Beschikt uw auto over keyless entry? Dan is de kans groot dat uw auto in 2021 niet meer verzekerd is. Keuringsinstantie Kiwa SCM scherpt de eisen aan betreft voertuigbeveiliging en zal geen certificaten meer uitschrijven of verlengen voor voertuigen die vatbaar zijn voor een relay attack. Met de Keyless Protector kunt u dit voorkomen. Zo is uw auto zowel goed beveiligd tegen een relay attack en loopt u niet het risico dat uw auto niet langer gedekt wordt door uw verzekeraar.

 

Bekijk HIER welke Keyless Protector in uw autosleutel past en bestel hem direct zodat u zeker bent van een optimale beveiliging tegen een relay attack.

Ga naar B2B pagina
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking