100% veiligheid tegen relay attack!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Privacy policy

Als u iets bestelt, hebben we uw gegevens nodig om ervoor te zorgen dat we uw bestelling kunnen bezorgen. Maar we gaan altijd zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. We dragen er zorg voor en bewaren ze veilig. Wat we met uw persoonlijke gegevens doen en waarom we ze nodig hebben, vertellen we hierna. Als uw na het lezen van ons privacybeleid vragen heeft, neem dan gerust contact op met ons op via info@keylessprotector.shop.

Ons privacybeleid kan soms wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid vindt u op onze website. Wij raden u aan om dit privacybeleid regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. U ziet hier altijd de laatste datum van wijziging.

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 30-10-2018.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Keyless Protector Benelux, Spegelt 29a, 5674 CE, NUENEN, is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Keyless Protector Benelux verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad) met Keyless Protector Benelux, zoals onze bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen. Onder Keyless Protector Benelux zijn mede begrepen de onderstaande websites en applicaties:

  •     Parcel Pro (aanmaken van verzendlabels)
  •     DHL (versturen van uw pakket)
  •     Mollie.nl (verwerken van uw Ideal of creditcard betalingen)
  •     PayPal.nl (voor het verwerken van Paypal betalingen.

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot u als individu. Denk aan uw naam, telefoonnummer, adres of e-mailadres. Maar ook gegevens zoals uw IP-adres of uw klantnummer zijn persoonsgegevens. Ook andere gegevens die uniek zijn voor u, zoals uw bestelgeschiedenis of surfgedrag.

Van wie verwerken wij persoonsgegevens en hoe krijgen wij deze gegevens?

Wij verwerken de persoonsgegevens van iedereen die direct of indirect contact heeft (gehad) met Keyless Protector Benelux zoals (zakelijke) klanten en contactpersonen van onze leveranciers.

We krijgen de gegevens rechtstreeks van u, wanneer u onze website bezoekt, een account aanmaakt en bepaalde gegevens invult of wanneer u contact zoekt met onze klantenservice.

In sommige gevallen ontvangen we uw gegevens van anderen. Wanneer iemand een cadeau direct naar u verstuurt, krijgen we uw naam- en adresgegevens. Ook kunnen wij gegevens krijgen van andere partijen, maar alleen wanneer u die partijen toestemming hebt gegeven om bepaalde gegevens aan ons te verstrekken.

Welke gegevens verwerken wij van u, waarvoor gebruiken wij die en hoelang worden deze bewaard?

Gegevens voor het verwerken van jouw bestelling

Als u iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van u nodig om uw bestelling te kunnen bezorgen en u op de hoogte te kunnen houden over uw bestelling. Ook voor eventuele retouren zijn deze gegevens nodig.

Hiervoor verzamelen wij uw naam, e-mailadres, bezorgadres(sen), betaalgegevens en uw telefoonnummer.

De gegevens zijn nodig om de overeenkomst uit te voeren die u met ons als Keyless Protector Benelux hebt gesloten. Op grond van de wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan uw bestelling 7 jaar bewaren.

Gegevens in uw account

In uw persoonlijke account bewaren we de volgende gegevens: uw naam, (bezorg- en woon-/ vestigings-) adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum (als u die hebt opgegeven), betaalgegevens, cadeaubonnen en cadeaukaarten.

In uw account bewaren we ook uw bestelgeschiedenis inclusief gekozen afleveropties die u hebt gemaakt Daarnaast slaan wij in uw account de door u opgegeven interesses op, namelijk uw verlanglijstje, en uw e-mail- en personalisatievoorkeuren.

We bewaren de gegevens in uw account zolang u actief klant bij ons bent. Als u 7 jaar niet meer bij ons hebt ingelogd, verwijderen wij al uw gegevens. Daarnaast kunt u op ieder moment een verzoek doen om uw gegevens te laten verwijderen in uw account. Stuur hiervoor een mail naar info@keylessprotector.shop.

Gegevens over uw contact met de klantenservice

U kunt 24/7 contact opnemen met klantenservice per mail. U kunt met ons tijdens kantooruren emailen of een berichtje sturen via social media, zoals Facebook en Twitter.

We kunnen u een volgende keer sneller helpen door uw gegevens te bewaren. De aantekeningen over het klantcontact bewaren wij dan ook zolang u actief klant bij ons bent.

Gegevens voor een optimale winkelbeleving

In onze webwinkel staan veel artikelen. Wij willen u dan ook graag helpen om tussen al deze artikelen te vinden wat u zoekt. Allereerst zorgen we dat onze website goed werkt zodat u optimaal kunt winkelen. Daarvoor verzamelen we bij een bezoek aan Keyless Protector Benelux uw IP-adres, informatie over uw internetbrowser, eventuele taalinstellingen en informatie over de instellingen van het besturingssysteem van de computer of het mobiele toestel waarmee u ons bezoekt.

We zorgen er ook voor dat Keyless Protector Benelux zo relevant mogelijk is door onze site af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Om dit te kunnen, verzamelen we uw zoek-, klik en koopgedrag bij ons. Wij gebruiken deze gegevens voor het in kaart brengen van generieke klantpatronen, zodat we die op individueel niveau in kunnen zetten. Als u 7 jaar niet meer bij ons heeft ingelogd, verwijderen wij al uw gegevens. Als u hierover meer wilt weten of uw gegevens eerder wilt laten verwijderen kunt u een mail sturen naar info@keylessprotector.shop

Verbeteren van de winkelbeleving gebaseerd op algemene informatie en verkoopstatistieken

Wanneer u op Keyless Protector Benelux een artikel bekijkt, ziet u ook andere artikelen die we aanbevelen (bijvoorbeeld onder het kopje “Relevante artikelen” of “Anderen bekeken ook”). Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op het artikel of de categorie waar u op dat moment naar kijkt. Op basis van statistieken weten we dat klanten die dat artikel kochten, ook geïnteresseerd waren in de andere artikelen. Deze aanbevelingen zijn niet persoonlijk: iedereen die dat artikel bekijkt, ziet dezelfde aanbevelingen. Of we laten u op basis van uw zoekopdracht zien wat andere gebruikers zochten. Deze vorm van het verbeteren van uw winkelervaring ziet u ook in een fysieke winkels. Zo staan artikelen van hetzelfde type of die bij elkaar horen meestal bij elkaar. En de verkoper weet ook wat populair is en wat andere klanten kochten toen ze met dezelfde vraag in de winkel kwamen.

Personalisatie op basis van uw accountgegevens en zoek-, surf- en aankoopgeschiedenis bij Keyless Protector Benelux

Als u ingelogd bent met uw gebruikersnaam weten we wie u bent en kunnen we de winkel voor u nog persoonlijker maken. Net als in uw favoriete fysieke winkel. De winkelbediende kent u en kan op basis van uw vorige aankopen en interesses goede aanbevelingen doen.

Net als die winkelbediende doen ook wij aanbevelingen. We kijken naar wat u eerder bij ons zocht of kocht, wat er op uw verlanglijst staat en welke interesses u toonde door bepaalde artikelen te bekijken in onze winkel.  Wij doen dat op basis van uw surf-, zoek- en aankoopgedrag. We kijken daarbij niet langer dan twee jaar terug. Deze gegevens verzamelen we op basis van cookietechnieken, uw IP-adres.

Gepersonaliseerde e-mails

We hebben geregeld aanbiedingen, speciale acties en nieuwtjes die we met u willen delen. We delen die graag via mail. Als u bij ons een account hebt en één of meerdere bestellingen hebt geplaatst, e-mailen we u suggesties, informatie over onze artikelen en diensten op basis van uw aankopen en reviewverzoeken. Als u ons daarvoor toestemming geeft, kunnen wij u ook andere informatie mailen, zoals de dagaanbieding, algemene winacties of persoonlijke aanbevelingen en informatie. Deze persoonlijke aanbevelingen zijn gebaseerd op uw aankopen en bezoekgeschiedenis van maximaal 2 jaar geleden om op deze manier de inhoud van de e-mail interessanter voor u te maken. Als u dit soort informatie liever niet ontvangt, kunt u zich meteen afmelden voor nieuwsbrieven in uw account.

Gepersonaliseerde advertenties

Wij kunnen u advertenties tonen over Keyless Protector Benelux op andere websites. Dat gebeurt op basis van uw eerdere bezoeken aan onze website. Uw surf, zoek-, en koopgedrag worden verzameld op basis van cookietechnieken, Uw IP-adres en het advertentienummer dat gekoppeld is aan het apparaat waarmee u surft. Wij doen dit alleen als u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies. Voor cookies geldt een beperkte bewaartermijn en die termijn verschilt per cookie.

Gegevens uit klantonderzoeken

We zijn erg blij met reviews en beoordelingen. En onze klanten ook. Want reviews helpen om te vinden wat u zoekt. Als u een review schrijft, kiest u of uw persoonlijke gegevens of uw naam zichtbaar zijn voor andere bezoekers. U kunt ook een alias gebruiken. Ook kunt u aangeven of wij over uw review contact met u mogen opnemen. Wij plaatsen reviews alleen met uw toestemming. Omdat reviews lang waardevol zijn voor klanten, bewaren we een review totdat u van ons vraagt de review te verwijderen.

Na complete afwerking van uw eerste bestelling krijgt u ook een verzoek om ons te beoordelen voor de geleverde dienst. Deze beoordeling helpt andere klanten weer om te zien of we ons werk goed doen.

Gegevens voor prijsvragen en acties

Als u meedoet aan een actie of prijsvraag, vragen wij gegevens van u, zoals uw naam, adres en/of e-mailadres. Deze hebben wij nodig om de actie kunnen uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekend te maken.

Wij verzamelen deze gegevens met uw toestemming. In de voorwaarden van de betreffende prijsvraag of actie kunt u terugvinden waarvoor uw gegevens precies worden gebruikt en hoelang wij deze bewaren.

Gegevens om fraude tegen te gaan

Op beveiligingsincidenten en fraude zit niemand te wachten, wij ook niet. Daarom gebruiken wij persoonsgegevens (waaronder IP-adressen en zoek, surf- en koopgedrag) om ongeautoriseerde toegang en fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan.

Achteraf betalen

Als u artikelen koopt die u niet meteen wilt betalen, kunnen wij uw kredietwaardigheid toetsen. We maken daarvoor gebruik van Mollie BV.

Social media

Als u social media zoals Facebook gebruikt, kunt u via 'like en share' knoppen op Keyless Protector Benelux artikelen die u leuk, nuttig of handig vindt, met uw vrienden delen op uw social media account. Keyless Protector Benelux krijgt geen toegang tot uw social media account. Wij raden u aan om het privacybeleid van de social media partijen waar u een account heeft, goed door te nemen zodat u weet hoe uw gegevens worden gebruikt en hoe u uw instellingen kunt aanpassen.

Met wie worden jouw gegevens gedeeld?

Distributie- en logistieke partners

We werken samen met verschillende logistieke partners, zoals DHL, Post-NL Onze logistieke partners krijgen van ons uw naam en bezorgadres. Deze informatie hebben ze nodig om uw pakketje op het door u gekozen adres af te leveren.

De overheid

Soms moeten wij persoonsgegevens doorgeven aan de overheid. Dit kan zich allereerst voordoen als bepaalde overheidsinstellingen deze gegevens nodig hebben voor de uitvoering van hun taken, zoals de Belastingdienst. Ook kan de politie of justitie bepaalde gegevens nodig hebben in het geval van fraude of misbruik. Tot slot kunnen bepaalde toezichthouders toegang tot persoonsgegevens krijgen in het kader van een onderzoek.

 

Welke rechten kunt u uitoefenen met betrekking tot uw gegevens?

Recht op informatie

U hebt het recht op een begrijpelijke en transparante uitleg over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u in dat verband kan uitoefenen. In dit privacybeleid hebben wij daarom uitgebreid uitgelegd welke gegevens wij van u verzamelen en hoe wij met uw gegevens omgaan.

Recht op inzage

U heeft het recht om te allen tijde inzage van ons te vragen in de gegevens die wij over u beschikbaar hebben. U kunt dat aanvragen via info@keylessprotector.shop Aanvragen verwerken wij zo snel als mogelijk en binnen uiterlijk 30 dagen.

Recht op correctie

U heeft het recht om uw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of om ze te laten aanvullen als ze onvolledig zijn. Dit kunt u 24/7 doen in uw account.

Recht om bezwaar te maken

U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens als u het niet eens bent met de manier waarop we uw persoonsgegevens verwerken. Dit recht geldt voor de gegevens die wij gebruiken voor direct marketing. Zo kunt u ons vragen om uw gegevens niet langer te gebruiken voor gepersonaliseerde aanbevelingen op de website. Dit kunt u zelf regelen in uw account maar natuurlijk kunt u dat ook aan ons vragen via info@keylessprotector.shop.

Recht op beperking

U heeft het recht om beperking van de verwerking van uw gegevens te verzoeken. Dit betekent dat wij uw gegevens mogen bewaren maar niet gebruiken. Dit recht ontstaat in een aantal gevallen. Als u van mening bent dat hier sprake van is, kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice.

Recht om vergeten te worden/verzoek om account te verwijderen

U heeft het recht om ons te verzoeken om alle gegevens die wij van u hebben te verwijderen. Wanneer u een verzoek indient om uw account te verwijderen, zullen wij gegevens verwijderen die tot u herleidbaar zijn behalve de gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren. Wij bieden u de mogelijkheid om een verzoek in te dienen via info@keylessprotector.shop

Recht om een klacht in te dienen

U heeft het recht om een klacht in te dienen over de wijze waarop wij met jouw gegevens omgaan. Wanneer u een klacht heeft, lossen wij dat het liefst zelf met u op. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice via info@keylessprotector.shop. U heeft ook het recht om u met uw klacht te wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen?

Als u nog vragen heeft over de wijze waarop Keyless Protector Benelux met persoonsgegevens omgaat, neem dan gerust contact op met ons via info@keylessprotector.shop We helpen u graag.

Nieuws Wat je moet weten over Keyless Protection

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »