CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

KE01 CCV SCM certificering

Als een van de eerste partijen in Nederland heeft Keyless Protector de  KE01 certificering ontvangen van KIWA / SCM. KIWA / SCM certificeert alle beveiligingsklassen in Nederland voor CCV voertuigbeveiliging.

Vertrouwd product met nieuwe KE01 certificering!

Sinds juli 2020 heeft Keyless Protector een officiële CCV / SCM goedkeuring. Keyless Protector verkoopt al jaren in Nederland beveiliging tegen relay attack. Het is ondertussen een bewezen product! Sinds juli 2020 kan ons product ook worden goedgekeurd voor de verzekering. Uw verzekering kan vragen om een KE01 goedkeuring. Dit houdt in dat uw sleutel wordt beveiligd tegen relay attack.

Vanaf 1 januari 2021 gaat de verzekering KE01 verplicht stellen op voertuigen waarbij relay attack mogelijk is. Voertuigen met Keyless Entry en/of comfort access moet een extra beveiligingsmaatregel treffen. De Keyless Protector kan deze maatregelen bieden, zonder inbreuk te maken op de garantie.

Certificering KE01 keyless protector

Uw auto openen zonder uw sleutels te bedienen lijkt ideaal. Het comfort dat keyless entry biedt is tegelijkertijd ook de oorzaak van de meeste voertuig inbraak- en diefstallen in Nederland.

KE01 Keyless Protector biedt het antwoord. De KE01 Keyless Protector is ’s werelds eerste elektronische sleutelbeveiliging en is tevens ook de eerste keyless entry beveiliging dat voldoet aan de nieuwste SCM beveiligingseis.

Auto-hackers te slim af zijn met Keyless Entry KE01

Kiwa SCM heeft een nieuwe beveiligingseis toegevoegd aan de huidige klassering. De Keyless Protector is de eerste elektronische beveiliging voor uw keyless entry systeem dat voldoet aan de nieuwe normering. Keyless Entry KE01 zal gelden als basisbeveiliging voor alle verdere klasse alarm beveiliging. Beveilig vandaag nog uw Keyless entry systeem met de Keyless Protector!

Nieuws Wat je moet weten over Keyless Protection

 • KE01 Keyless Protector voor MOTOR 15 Jul

  Nieuws KE01 Keyless Protector voor MOTOR

  De Keyless Protector heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als dé beveiligingsoplossing om auto’s tegen een relay attack te beschermen. Helaas zijn niet alleen auto’s het slachtoffer van diefstal door een relay attack. Ook motoren worden in veelvoud door een hack op afstand gestolen. Gelukkig is de Keyless Protector nu ook beschikbaar voor motoren!

 • Keyless Protector bij BNR Nieuwsradio 26 Mei

  Nieuws Keyless Protector bij BNR Nieuwsradio

  Per 1 januari 2021 heeft Kiwa SCM de beveiligingsmaatregelen omtrent keyless entry systemen flink aangescherpt. Kiwa SCM certificatie manager Henk van Vliet sprak over deze wijzigingen met Wouter Karssen en Meindert Schut in de Nationale Autoshow van BNR nieuwsradio.

 • Autodieven strippen vijf BMW's in één nacht 15 Mar

  Nieuws Autodieven strippen vijf BMW's in één nacht

  In de nacht van 18 januari hebben inbrekers de interieurs van vijf BMW's gestript. Hierbij werden onder andere het stuur, de navigatie en airbag uit de auto’s gehaald. De inbrekers kwamen binnen door middel van het Keyless entry systeem van de auto’s.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »