CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

KE01 CCV SCM certificering

Als een van de eerste partijen in Nederland heeft Keyless Protector de  KE01 certificering ontvangen van KIWA / SCM. KIWA / SCM certificeert alle beveiligingsklassen in Nederland voor CCV voertuigbeveiliging.

Vertrouwd product met nieuwe KE01 certificering!

Sinds juli 2020 heeft Keyless Protector een officiële CCV / SCM goedkeuring. Keyless Protector verkoopt al jaren in Nederland beveiliging tegen relay attack. Het is ondertussen een bewezen product! Sinds juli 2020 kan ons product ook worden goedgekeurd voor de verzekering. Uw verzekering kan vragen om een KE01 goedkeuring. Dit houdt in dat uw sleutel wordt beveiligd tegen relay attack.

Vanaf 1 januari 2021 gaat de verzekering KE01 verplicht stellen op voertuigen waarbij relay attack mogelijk is. Voertuigen met Keyless Entry en/of comfort access moet een extra beveiligingsmaatregel treffen. De Keyless Protector kan deze maatregelen bieden, zonder inbreuk te maken op de garantie.

Certificering KE01 keyless protector

Uw auto openen zonder uw sleutels te bedienen lijkt ideaal. Het comfort dat keyless entry biedt is tegelijkertijd ook de oorzaak van de meeste voertuig inbraak- en diefstallen in Nederland.

KE01 Keyless Protector biedt het antwoord. De KE01 Keyless Protector is ’s werelds eerste elektronische sleutelbeveiliging en is tevens ook de eerste keyless entry beveiliging dat voldoet aan de nieuwste SCM beveiligingseis.

Auto-hackers te slim af zijn met Keyless Entry KE01

Kiwa SCM heeft een nieuwe beveiligingseis toegevoegd aan de huidige klassering. De Keyless Protector is de eerste elektronische beveiliging voor uw keyless entry systeem dat voldoet aan de nieuwe normering. Keyless Entry KE01 zal gelden als basisbeveiliging voor alle verdere klasse alarm beveiliging. Beveilig vandaag nog uw Keyless entry systeem met de Keyless Protector!

Nieuws Wat je moet weten over Keyless Protection

 • Autoblog test de Keyless Protector 17 Sep

  Nieuws Autoblog test de Keyless Protector

  De Keyless Protector heeft zich al een aantal jaar bewezen als dé oplossing tegen een relay attack. Zeker nu Kiwa SCM de Keyless Protector officieel erkent heeft als KE01 maatregel is het hoog tijd voor de heren van Autoblog.nl om het eens zelf uit te testen!

 • BMW van Tom Cruise gestolen via relay attack 29 Aug

  Nieuws BMW van Tom Cruise gestolen via relay attack

  Tijdens opnames van de nieuwe Mission: Impossible 7 film in Birmingham werd de BMW X7 van Tom Cruise gestolen. De auto werd gestolen via de relay attack diefstaltechniek, waarbij de sleutel op afstand uitgelezen wordt.

 • Brabantse dorpen wederom slachtoffer van criminele autobendes 06 Aug

  Nieuws Brabantse dorpen wederom slachtoffer van criminele autobendes

  In slechts 40 seconden werd de Volkswagen Golf van Jorg uit Heesch leeggeroofd. Alle digitale systemen werden verwijderd, terwijl de auto geen énkel braakspoor of andere schade had. De Golf is slachtoffer van een keyless entry hack geworden, beter bekend als een relay attack. In het Eindhovens dagblad doet hij zijn verhaal.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »