CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Over ons

Keyless Protector Benelux is de importeur van de Keyless Protector voor Nederland, België en Luxemburg. De Keyless Protector is 's werelds eerste sleutel beveiliging tegen relay attack. Wij bieden de oplossing tegen het kopiëren van de sleutel. Met onze oplossing zijn dieven kansloos met relay apparatuur en bieden wij maximale bescherming!

De keyless protector is leverbaar in verschillende varianten, met daarbij ook verschillende beveiliging gradaties. Voor het actuele aanbod kunt u onze assortimentspagina bekijken.

Keyless Protector met CCV SCM certificering

CCV SCM goedkeuring KE01 aanvullende maatregel

De Keyless Protector heeft ook goedkeuring voor uw verzekeraar. Wanneer uw verzekeraar vraagt om een KE01 en/of aanvullende maatregel CCV SCM certificaat kunt u onze oplossing gebruiken. De Keyless Protector voldoet aan de voorwaarden die de verzekeraar vereist. De officiële goedkeuring kunt u hier inzien. Benieuwd wat de SCM eis is voor uw auto? Kiwa SCM heeft recent een lijst gepubliceerd met de eisen voor 2021 en verder. Deze lijst vindt u HIER.

Wat zijn de voordelen met de Keyless Protector;

- Geen relay attack / sleutel kopiëren meer mogelijk;
- CCV SCM goedgekeurd (alleen de goedgekeurde variant)
- Veilig gebruik van keyless entry / comfort access;
- s' Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging;
- Geschikt voor 99% van de keyless entry sleutels;
- Gemakkelijk zelf te installeren;
- 100% behoud van fabrieksgarantie.

Keyless Protector non tap

Bent u ook geïnteresseerd om dealer te worden?

Wij bieden de mogelijkheid om de keyless protector te verkopen aan uw eigen klanten. Wij bieden een interessant dealerpakket, zodat ook uw klanten maximaal beveiligd zijn. Stuur ons gerust een email voor meer informatie.

Keyless Protector Benelux
Duivendijk 7
5672 AD NUENEN
The Netherlands
[email protected]

U kunt voor dit product ons het beste bereiken via de email.

 

Nieuws Wat je moet weten over Keyless Protection

 • Autoblog test de Keyless Protector 17 Sep

  Nieuws Autoblog test de Keyless Protector

  De Keyless Protector heeft zich al een aantal jaar bewezen als dé oplossing tegen een relay attack. Zeker nu Kiwa SCM de Keyless Protector officieel erkent heeft als KE01 maatregel is het hoog tijd voor de heren van Autoblog.nl om het eens zelf uit te testen!

 • BMW van Tom Cruise gestolen via relay attack 29 Aug

  Nieuws BMW van Tom Cruise gestolen via relay attack

  Tijdens opnames van de nieuwe Mission: Impossible 7 film in Birmingham werd de BMW X7 van Tom Cruise gestolen. De auto werd gestolen via de relay attack diefstaltechniek, waarbij de sleutel op afstand uitgelezen wordt.

 • Brabantse dorpen wederom slachtoffer van criminele autobendes 06 Aug

  Nieuws Brabantse dorpen wederom slachtoffer van criminele autobendes

  In slechts 40 seconden werd de Volkswagen Golf van Jorg uit Heesch leeggeroofd. Alle digitale systemen werden verwijderd, terwijl de auto geen énkel braakspoor of andere schade had. De Golf is slachtoffer van een keyless entry hack geworden, beter bekend als een relay attack. In het Eindhovens dagblad doet hij zijn verhaal.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »