CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Over ons

Keyless Protector Benelux is de importeur van de Keyless Protector voor Nederland, België en Luxemburg. De Keyless Protector is 's werelds eerste sleutel beveiliging tegen relay attack. Wij bieden de oplossing tegen het kopiëren van de sleutel. Met onze oplossing zijn dieven kansloos met relay apparatuur en bieden wij maximale bescherming!

De keyless protector is leverbaar in verschillende varianten, met daarbij ook verschillende beveiliging gradaties. Voor het actuele aanbod kunt u onze assortimentspagina bekijken.

Keyless Protector met CCV SCM certificering

CCV SCM goedkeuring KE01 aanvullende maatregel

De Keyless Protector heeft ook goedkeuring voor uw verzekeraar. Wanneer uw verzekeraar vraagt om een KE01 en/of aanvullende maatregel CCV SCM certificaat kunt u onze oplossing gebruiken. De Keyless Protector voldoet aan de voorwaarden die de verzekeraar vereist. De officiële goedkeuring kunt u hier inzien. Benieuwd wat de SCM eis is voor uw auto? Kiwa SCM heeft recent een lijst gepubliceerd met de eisen voor 2021 en verder. Deze lijst vindt u HIER.

Wat zijn de voordelen met de Keyless Protector;

- Geen relay attack / sleutel kopiëren meer mogelijk;
- CCV SCM goedgekeurd (alleen de goedgekeurde variant)
- Veilig gebruik van keyless entry / comfort access;
- s' Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging;
- Geschikt voor 99% van de keyless entry sleutels;
- Gemakkelijk zelf te installeren;
- 100% behoud van fabrieksgarantie.

Keyless Protector non tap

Bent u ook geïnteresseerd om dealer te worden?

Wij bieden de mogelijkheid om de keyless protector te verkopen aan uw eigen klanten. Wij bieden een interessant dealerpakket, zodat ook uw klanten maximaal beveiligd zijn. Stuur ons gerust een email voor meer informatie.

Keyless Protector Benelux
Duivendijk 7
5672 AD NUENEN
The Netherlands
[email protected]

U kunt voor dit product ons het beste bereiken via de email.

 

Nieuws Wat je moet weten over Keyless Protection

 • Keyless Protector bij BNR Nieuwsradio 26 Mei

  Nieuws Keyless Protector bij BNR Nieuwsradio

  Per 1 januari 2021 heeft Kiwa SCM de beveiligingsmaatregelen omtrent keyless entry systemen flink aangescherpt. Kiwa SCM certificatie manager Henk van Vliet sprak over deze wijzigingen met Wouter Karssen en Meindert Schut in de Nationale Autoshow van BNR nieuwsradio.

 • Autodieven strippen vijf BMW's in één nacht 15 Mar

  Nieuws Autodieven strippen vijf BMW's in één nacht

  In de nacht van 18 januari hebben inbrekers de interieurs van vijf BMW's gestript. Hierbij werden onder andere het stuur, de navigatie en airbag uit de auto’s gehaald. De inbrekers kwamen binnen door middel van het Keyless entry systeem van de auto’s.

 • KE01 Keyless Protector dealer worden? 25 Jan

  Nieuws KE01 Keyless Protector dealer worden?

  Bent u een merkdealer met een SCM certificering of bent u een SCM gecertificeerd inbouwspecialist? Dan is Keyless Protector dealer worden mogelijk interessant voor u!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »