CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Zo krijgt u uw Polestar SCM KE01 gecertificeerd

Polestar 2

U heeft recent een Polestar aangeschaft en wil deze verzekeren. Uw verzekeraar eist dat uw voertuig een goede voertuigbeveiliging heeft om de Polestar in dekking te nemen. Waarschijnlijk heeft u een 'KE01 aanvullende maatregel noodzakelijk' bericht ontvangen. Wij leggen graag uit wat dit inhoudt en hoe u hieraan kunt voldoen.

CCV / SCM voertuigbeveiliging

SCM is het keurmerk voor alle vormen van voertuigbeveiliging en geldt als de norm in Nederland. Een voertuigbeveiliging dat een SCM certificaat heeft voldoet aan alle eisen die uw verzekeringsmaatschappij stelt om het voertuig in dekking te nemen. SCM maakt onderscheid in verschillende niveau's in voertuigbeveiliging, te weten SCM klasse 1 tot en met SCM klasse 5.

Hier is recent een subniveau aan toegevoegd dat zich specifiek richt op de beveiliging van keyless entry systemen. Dit laber heet SCM KE01 Keyless entry/go.

Polestar 2 SCM certificaat af-fabriek op basis van de KE01 certificering

Momenteel is het af-fabriek klasse 3 alarm van Polestar 1 en 2 alleen beschikbaar met een "aanvullende  maatregel KE01" tegen relay attack. Zonder deze aanvullende maatregel mag geen SCM certificaat worden afgegeven en kan ook het af-fabriek systeem niet worden goedgekeurd. Met de KE01 Keyless Protector kan het af-fabriek systeem wel goedgekeurd worden en het voertuigen worden voorzien van een SCM certificaat voor de verzekering. De Polestar loopt hiermee vooruit op de regelgeving om toch het af-fabriek alarm goedgekeurd te krijgen.

Wat is een Relay attack?

Bij een relay attack kan een inbreker op afstand de autosleutel uitlezen en het signaal dat ervoor zorgt dat het keyless entry systeem automatisch de auto ontgrendelt versterken. Zo kan de auto op afstand geopend worden zonder dat de inbreker beschikt over de sleutel. Een regulier alarmsysteem houdt dit niet tegen. Een Keyless Protector wel.

De KE01 Keyless Protector

De Keyless Protector is specifiek ontwikkeld om uw autosleutels te beveiligen tegen een relay attack. Ook de autosleutels van uw Polestar zijn met de Keyless Protector perfect te beveiligen! De Keyless Protector werkt als een klem om de batterij in het batterijcompartiment van uw autosleutel. Door middel van een bewegingssensor verbreekt de Keyless Protector de verbinding tussen sleutel en batterij. Zo is de sleutel niet meer uit te lezen door hacking apparatuur en voldoet uw Polestar aan de nieuwe SCM KE01 keyless entry/go eis van uw verzekeraar!

bestel direct

Nieuws Wat je moet weten over Keyless Protection

 • Aangescherpte keyless entry certificeringseisen SCM/CCV voor 2021 06 Jan

  Nieuws Aangescherpte keyless entry certificeringseisen SCM/CCV voor 2021

  Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) scherpt de certificeringseisen voor personenauto’s aan om het inbraak en diefstal middels een relay attack tegen te gaan.

 • Aanvullende maatregel KE01 17 Jul

  Nieuws Aanvullende maatregel KE01

  Keyless Protector ontvangt als een van de eerste in Nederland de aanvullende maatregel KE01 voor CCV SCM voertuigbeveiliging. Een bewezen en doeltreffende oplossing tegen relay attack!

 • Keyless Protector nu officieel KE01 gecertificeerd 17 Jul

  Nieuws Keyless Protector nu officieel KE01 gecertificeerd

  Keyless entry systemen zijn momenteel zo veelvoorkomend in het Nederlandse wagenpark dat de overkoepelende organisatie voor voertuigbeveiliging Kiwa SCM zich genoodzaakt voelt om een nieuwee beveiligingsklasse toe te voegen aan de huidige CCV/SCM autoalarm klasseringen. De Keyless Protector is de eerste elektronische sleutelbeveiliging dat voldoet aan de nieuwe beveiligingsnorm KE01.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »