CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!
SCMDEALER WORDEN?Inschrijven nieuwsbrief
0

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

Zo krijgt u uw Polestar SCM KE01 gecertificeerd

Polestar 2

U heeft recent een Polestar aangeschaft en wil deze verzekeren. Uw verzekeraar eist dat uw voertuig een goede voertuigbeveiliging heeft om de Polestar in dekking te nemen. Waarschijnlijk heeft u een 'KE01 aanvullende maatregel noodzakelijk' bericht ontvangen. Wij leggen graag uit wat dit inhoudt en hoe u hieraan kunt voldoen.

CCV / SCM voertuigbeveiliging

SCM is het keurmerk voor alle vormen van voertuigbeveiliging en geldt als de norm in Nederland. Een voertuigbeveiliging dat een SCM certificaat heeft voldoet aan alle eisen die uw verzekeringsmaatschappij stelt om het voertuig in dekking te nemen. SCM maakt onderscheid in verschillende niveau's in voertuigbeveiliging, te weten SCM klasse 1 tot en met SCM klasse 5.

Hier is recent een subniveau aan toegevoegd dat zich specifiek richt op de beveiliging van keyless entry systemen. Dit laber heet SCM KE01 Keyless entry/go.

Polestar 2 SCM certificaat af-fabriek op basis van de KE01 certificering

Momenteel is het af-fabriek klasse 3 alarm van Polestar 1 en 2 alleen beschikbaar met een "aanvullende  maatregel KE01" tegen relay attack. Zonder deze aanvullende maatregel mag geen SCM certificaat worden afgegeven en kan ook het af-fabriek systeem niet worden goedgekeurd. Met de KE01 Keyless Protector kan het af-fabriek systeem wel goedgekeurd worden en het voertuigen worden voorzien van een SCM certificaat voor de verzekering. De Polestar loopt hiermee vooruit op de regelgeving om toch het af-fabriek alarm goedgekeurd te krijgen.

Wat is een Relay attack?

Bij een relay attack kan een inbreker op afstand de autosleutel uitlezen en het signaal dat ervoor zorgt dat het keyless entry systeem automatisch de auto ontgrendelt versterken. Zo kan de auto op afstand geopend worden zonder dat de inbreker beschikt over de sleutel. Een regulier alarmsysteem houdt dit niet tegen. Een Keyless Protector wel.

De KE01 Keyless Protector

De Keyless Protector is specifiek ontwikkeld om uw autosleutels te beveiligen tegen een relay attack. Ook de autosleutels van uw Polestar zijn met de Keyless Protector perfect te beveiligen! De Keyless Protector werkt als een klem om de batterij in het batterijcompartiment van uw autosleutel. Door middel van een bewegingssensor verbreekt de Keyless Protector de verbinding tussen sleutel en batterij. Zo is de sleutel niet meer uit te lezen door hacking apparatuur en voldoet uw Polestar aan de nieuwe SCM KE01 keyless entry/go eis van uw verzekeraar!

bestel direct

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 18:00

088 012 3300

Social media

Socials

9,1Review LogoWij scoren een 9,1 op Kiyoh

Keyless Protector

Duivendijk 7
5672 AD Nuenen
Nederland Bekijk op Google Maps

Ga naar B2B pagina
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking