CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Instructie video Skoda

Skoda is één van de merken onder de vlag van VAG en bevatten daarom veel dezelfde onderdelen. Onder andere het keyless entry systeem dat in modellen van Volkswagen te vinden is biedt Skoda ook aan.

Het comfort wat dit systeem met zich meebrengt is helaas niet waterdicht. Het signaal dat de sleutel van het keyless entry systeem uitzendt kan gemakkelijk gekopieerd worden met de juiste software wat de auto diefstalgevoelig maakt.

De sleutel op onderstaande foto is gevoelig voor relay attacks.

LET OP! Onderstaande sleutel dient extra voorzichtig gemonteerd te worden, op de afbeelding ziet u een voorbeeld op welke positie de geprepareerde protector exact in de sleutel geplaatst dient te worden! Let hierbij op dat het verbindingsstuk aan de juiste zijde geplaatst wordt. Zo voorkomt u dat de plus- en minzijde verbinding met elkaar maken en daarmee onnodig stroomverbruik tegengaat!

Voor Skoda bieden wij ook een oplossing tegen relay attack. De keyless protector past in de afgebeelde sleutel in het filmpje.

 

VIDEO VOLGT. Informeer naar montage instructie.

 

Nieuws Wat je moet weten over Keyless Protection

 • KE01 Keyless Protector voor MOTOR 15 Jul

  Nieuws KE01 Keyless Protector voor MOTOR

  De Keyless Protector heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als dé beveiligingsoplossing om auto’s tegen een relay attack te beschermen. Helaas zijn niet alleen auto’s het slachtoffer van diefstal door een relay attack. Ook motoren worden in veelvoud door een hack op afstand gestolen. Gelukkig is de Keyless Protector nu ook beschikbaar voor motoren!

 • Keyless Protector bij BNR Nieuwsradio 26 Mei

  Nieuws Keyless Protector bij BNR Nieuwsradio

  Per 1 januari 2021 heeft Kiwa SCM de beveiligingsmaatregelen omtrent keyless entry systemen flink aangescherpt. Kiwa SCM certificatie manager Henk van Vliet sprak over deze wijzigingen met Wouter Karssen en Meindert Schut in de Nationale Autoshow van BNR nieuwsradio.

 • Autodieven strippen vijf BMW's in één nacht 15 Mar

  Nieuws Autodieven strippen vijf BMW's in één nacht

  In de nacht van 18 januari hebben inbrekers de interieurs van vijf BMW's gestript. Hierbij werden onder andere het stuur, de navigatie en airbag uit de auto’s gehaald. De inbrekers kwamen binnen door middel van het Keyless entry systeem van de auto’s.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »