100% veiligheid tegen relay attack!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Instructie video Mercedes-Benz type 1

Het moederbedrijf Daimler AG investeert veel in de ontwikkeling van Mercedes-Benz zodat de modellen van Mercedes-Benz van het hoogstaande niveau is dat men hiervan verwacht. Dit geldt zowel voor de luxe uitstraling als voor het hoogstaande niveau van het technische aspect. Zodoende dat Mercedes-Benz inmiddels voor twee typen sleutels een keyless entry systeem heeft. Ook voor dit systeem geldt helaas dat het vatbaar is voor diefstal middels relay attacks.

De sleutel op onderstaande foto is gevoelig voor relay attacks.

Voor Mercedes-Benz type 1 bieden wij ook een oplossing tegen relay attack. De keyless protector past in de afgebeelde sleutel in het filmpje.

 

 

 

Nieuws Wat je moet weten over Keyless Protection

 • Is uw auto met keyless entry wel veilig? 23 Apr

  Nieuws Is uw auto met keyless entry wel veilig?

  Het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) stelt dat inbraak via keyless entry momenteel meer voorkomt dan het intikken van een ruitje. De organisatie vraagt zich dan ook af of keyless entry wel veilig genoeg is om het zonder extra beveiligingsmaatregelen toe te staan.

 • Bokser Nieky Holzken kiest voor de Keyless Protector 01 Apr

  Nieuws Bokser Nieky Holzken kiest voor de Keyless Protector

  Bokser Nieky Holzken heeft ook een Keyless Protector in de autosleutels van zijn Audi laten plaatsen bij de installatie van een regulier autoalarm. Zo is zijn auto optimaal beveiligd.

 • Keyless entry auto´s het doelwit van buitenlandse auto-bendes 06 Mar

  Nieuws Keyless entry auto´s het doelwit van buitenlandse auto-bendes

  Onlangs besteedde het AVROTROS programma Opsporing Verzocht aandacht aan professionele auto-inbraakbendes welke gebruik maken van relay attack. Waar voorheen ramen ingeslagen of deuren werden geforceerd gaat de moderne autocrimineel met slechts een computer te werk om uw auto te ontgrendelen en leeg te halen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »