CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Hoe werkt het?

Veel moderne auto’s werken met een keyless entry systeem, waardoor uw auto automatisch ontgrendelt zodra u zich met de sleutel in de directe omgeving van de auto bevindt. Hoewel deze technologie het gebruiksgemak bevordert biedt dit ook de mogelijkheid om op een nieuwe wijze in te breken en de auto zelfs in enkele seconden mee te nemen.

Door het signaal van het keyless entry systeem te versterken kan de dief de auto op afstand openen en zelfs starten. Dit gebeurt door het signaal van de sleutel op afstand te versterken. De vereiste apparatuur is gemakkelijk in een rugzak of koffer te dragen. Hierdoor loopt een auto die keyless te openen is overal risico om gestolen te worden zodra deze geparkeerd staat, of dit nu thuis, op het werk of tijdens een korte stop is. Deze relay attack apparatuur wordt steeds goedkoper en wordt daardoor steeds meer gebruikt. Al vanaf 200 euro kunnen dieven een relay attack apparaat zelf maken.

De criminelen gebruiken draagbare apparatuur om in eerste instantie de autosleutel te lokaliseren. Zodra ze het signaal gevonden hebben gebruiken ze de zogenoemde ‘relay attack’ om het signaal van de autosleutel te versterken.

Het versterkte signaal ontgrendelt uw auto omdat deze ‘denkt’ dat u de auto met uw sleutel benadert. De auto kan hierdoor nu ook zonder problemen starten en wegrijden. Op deze wijze kunnen criminelen in zeer korte tijd uw auto zonder inbraaksporen meenemen.

Hoe werkt Keyless Protector?

Keyless Protector schakelt de sleutel uit zodra deze zich niet meer in de directe omgeving van de auto bevindt. Hierdoor is de sleutel niet meer vatbaar voor de software waarmee de inbreker toegang tot de auto krijgt.

Er zijn twee verschillende types Keyless Protector;

- Keyless Protector zonder autorisatie
- Keyless Protector met autorisatie

Keyless Protector zonder extra autorisatie

In tegenstelling tot de Keyless Protector met extra autorisatie hoeft hierbij niet twee keer op de sleutel getikt te worden. Deze Keyless Protector zonder extra autorisatie schakelt automatisch de sleutel weer in. Wanneer de auto benaderd wordt is de sleutel weer actief en kan het keyless entry systeem worden gebruikt. Deze variant werkt alleen op basis van beweging.

Meer informatie klik hier.

Keyless Protector met autorisatie

Door tweemaal op de sleutel te tikken activeert u de sleutel weer en functioneert deze zoals u gewend bent. U kunt de sleutel dus gewoon in uw broekzak houden.

De Keyless Protector is een simpele en effectieve aanpassing aan de sleutel waardoor deze niet op afstand of door software te omzeilen is. Dit maakt de Keyless Protector hét antwoord op relay attacks voor nu, maar ook voor later! Autofabrikanten gaan steeds meer werken met bewegingssensoren in de sleutel. Ook hiervoor zal het dievengilde een antwoord vinden om dit te omzeilen. Met een keyless protector is dat NIET mogelijk, want het gebruikt zijn eigen algoritme. Namelijk 2 tikken met een seconde er tussen. Dit kan door een dief niet worden nagedaan.

Activatie keyless protector


De auto vergrendeld zichzelf zodra de afstand van de sleutel tot de auto vergroot zoals u gewend bent van uw keyless systeem.

Zodra de auto zichzelf vergrendeld, verbreekt Keyless Protector de verbinding tussen de batterij en de autosleutel, waardoor deze niet meer ‘online’ is en dus niet te vinden is met relay apparatuur. Uw sleutel is nu ‘relay attack-proof’

Deactivatie keyless protector


Zodra u de auto benadert tikt u tweemaal op de sleutel. Dit deactiveert de Keyless Protector en zorgt dat de batterij weer in verbinding komt met uw autosleutel. Nu is de autosleutel inclusief het keyless entry systeem weer te gebruiken zoals u gewend bent.

Meer informatie klik hier.

Keyless Protector installeren

De Keyless Protector is een elektronisch component dat in het binnenwerk van de sleutel bij de batterij geplaatst dient te worden. De plaatsing ervan is niet lastiger dan het vervangen van de batterij, wat het eenvoudig maakt om zelf te doen.

Door de wijze waarop de protector geplaatst dient te worden, doet het installeren hiervan géén afbreuk aan uw fabrieksgarantie!

Voor elke Keyless Protector is een duidelijke (video)handleiding beschikbaar met een stap-voor-stap uitleg hoe deze te installeren is. Zie hiervoor ook onze instructiepagina.

Basis spelregels voor juist gebruik van de keyless protector

De keyless protector werkt heel gemakkelijk, maar zoals met alle beveiligingen is er wel een handleiding. In het principe zijn er 3 simpele spelregels als de keyless protector in de sleutel zit.

ONDERSTAANDE IS UITSLUITEND VOOR DE KEYLESS PROTECTOR MET EXTRA AUTORISATIE.

1. Sta minimaal 1 seconde stil voor het tikken

Extra toelichting; de keyless protector is voorzien van een sensor welke registreert wanneer de sleutel beweegt. Dit zorgt ook o.a. voor de veiligheid. Wanneer de sleutel beweegt blokkeert de sleutel en is simpel gezegd de batterij inactief. Wanneer de sleutel inactief wordt wil deze dus geen "loop beweging" zien. Tik 2 maal op uw broekzak, handtas, etc. De sleutel zal weer actief worden. Wij adviseren bij aankomst bij de auto tot 2 te tellen en dan de sleutel wakker maken door 2 maal tikken.

2. Bij het uitschakelen van de auto wordt na 180 seconden de sleutel automatisch gedeactiveerd. Heractivering is noodzakelijk voor vergrendeling

Extra toelichting; wanneer de auto geopend is en u daarna het voertuig verlaat zal de sleutel weer in-actief worden. Bij terugkomst moet u dus opnieuw de sleutel activeren. Wanneer u dat niet doet is er geen actieve sleutel. Bij de meeste keyless entry systemen moet u dan de sleutel 1x tegen de stuurkolom houden of elders op het dashboard. Bij correct gebruik is dit niet nodig.

3. Gebruik de keyless protector geduldig

De twee tikken die benodigd zijn om de sleutel te activeren werken als een slot. Om de protector op de juiste manier te ontgrendelen dient u met geduld te tikken, zodat de protector herkent dat u de sleutel daadwerkelijk wilt activeren en niet per ongeluk uw sleutel aantikt. 

 

Nieuws Wat je moet weten over Keyless Protection

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »