CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!
SCMDEALER WORDEN?Inschrijven nieuwsbrief
0

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

Hoe werkt het?

keylessprotector hoe werkt het?

Waarom de Keyless Protector?

Veel moderne auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met keyless entry of keyless start. Het systeem ontgrendelt het voertuig automatisch zodra de autosleutel in de buurt komt, of zorgt ervoor dat de auto te starten is zonder de sleutel daadwerkelijk in het contact te steken. Keyless entry verhoogt het gebruiksgemak van uw auto aanzienlijk, maar zorgt tegelijkertijd voor een groot lek in de voertuigbeveiliging.

Hoe werkt de Keyless Protector?

De Keyless Protector is specifiek ontwikkeld om inbraak via een relay attack tegen te gaan. Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende type autosleutels, maar vrijwel alle autosleutels maken gebruik van dezelfde soort batterijen. Om die reden is de Keyless Protector ontwikkeld op de batterij in plaats van op de autosleutel.


De Keyless Protector werkt als een soort klem om de batterij en wordt in het batterijencompartiment van de autosleutel geplaatst. De Keyless Protector is uitgerust met een bewegingssensor die automatisch de sleutel in slaap brengt zodra deze even stilligt. ‘In slaap’ betekent dat de verbinding tussen batterij en sleutel wordt opgeheven. Omdat de sleutel geen stroom krijgt kan het geen signalen meer afgeven en is daarmee onvindbaar voor hacking apparatuur. Zodra u de sleutel weer oppakt wordt de beweging geregistreerd en herstelt de Keyless Protector de verbinding tussen batterij en sleutel weer. U gebruikt de sleutel nu weer precies zoals u gewend bent, zonder extra handelingen.

Het gevaar van de relay attack

Het keyless entry systeem stuurt continue een signaal uit om de sleutel te vinden. De autosleutel doet hetzelfde. Zodra deze signalen elkaar overlappen zal de auto ontgrendelen. Dat is in de basis hoe het keyless entry en keyless go systeem werkt. Autocriminelen hebben een methodiek ontwikkeld waardoor ze de signalen van zowel de auto als van de autosleutel kunnen verlengen, waardoor deze twee elkaar over een grotere afstand kunnen vinden. Deze methode wordt een ‘relay attack’ genoemd en is momenteel de meest toegepaste inbraaktechniek.

Autocriminelen kunnen door de relay attack de auto op afstand openen en zelfs starten zonder over de sleutels van de auto te beschikken. De benodigde apparatuur is eenvoudig samen te stellen en is in een rugzak gemakkelijk en onopvallend mee te nemen. Zo kunnen autodieven gemakkelijk uw auto openen, leeghalen of wegrijden zonder dat het opvalt! Een hack met de relay attack kan al binnen 20 seconden gepleegd worden. In minder dan een minuut kan de autodief uw auto dus meenemen zonder over de sleutel te beschikken…

De eerste SCM gecertificeerde keyless entry maatregel ter wereld

De Keyless Protector is al sinds begin 2019 verkrijgbaar en heeft sindsdien ruimschoots bewezen een ongeëvenaarde beveiliging tegen de relay attack te zijn. De Keyless Protector is dan ook niet voor niets de eerste keyless entry maatregel dat de officiële Kiwa SCM ‘KE01 keyless entry/ go’ certificering draagt en reeds geïnstalleerd is in duizenden autosleutels! De KE01 certificering houdt in dat de Keyless Protector voldoet aan alle gestelde eisen om uw auto goed te beveiligen tegen een relay attack. Het is daarmee de perfecte aanvulling op een af-fabriek of aftermarket klasse alarm.

Keyless Protector (laten) installeren

Het is ook mogelijk om de Keyless Protector voor uw eigen gemoedsrust aan te schaffen. De reguliere Keyless Protector neemt u per stuk af en kunt u zelf monteren. We verwijzen u graag naar deze video waarin wij stapsgewijs laten zien hoe u de Keyless Protector correct installeert.

De Keyless Protector is een SCM erkende maatregel. Dat betekent dat de KE01 Keyless Protector ook geïnstalleerd moet worden door een SCM gecertificeerd bedrijf. Na de installatie zult u een SCM certificaat ontvangen dat aangeeft dat uw auto conform de gestelde eisen is beveiligd.

 

autosleutels met Keyless Protectors gebruiken

Zodra de Keyless Protectors geïnstalleerd zijn in uw autosleutels kunt u deze gewoon blijven gebruiken zoals u gewend bent. De Keyless Protectors zijn gemaakt om ongemerkt hun werk te doen. In het dagelijks gebruik zult u dan ook bijna vergeten dat ze geïnstalleerd zijn!

Het blijkt dat vrijwel alle relay attacks ’s nachts plaatsvinden. Het is daarom aan te raden om aan te wennen uw autosleutels niet in uw zak te houden zodra u thuis komt. Om de autosleutels in slaap te laten gaan dient u de autosleutels namelijk weg te leggen. Na 3 minuten zal de slaapmodus geactiveerd worden. De Keyless Protector zal niet activeren als u de sleutel in uw zak houdt en blijft uw autosleutel dus actief.

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 18:00

088 012 3300

Social media

Socials

9,1Review LogoWij scoren een 9,1 op Kiyoh

Keyless Protector

Duivendijk 7
5672 AD Nuenen
Nederland Bekijk op Google Maps

Ga naar B2B pagina
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking