CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Aanvraag dealer Keyless Protector (auto & motoren)

Bent u een SCM erkend merkdealer of een SCM erkende inbouwspecialist? Dan is het mogelijk interessant om officieel Keyless Protector dealer te worden! De KE01 Keyless Protector is geschikt voor auto's en motoren!

 

dealer worden ke01 keyless protector

Ruimschoots bewezen product

De Keyless Protector is inmiddels al ruim twee jaar verkrijgbaar en heeft in die tijd ruimschoots bewezen een ijzersterk antwoord te zijn tegen de gevreesde relay attack. Sinds kort is de KE01 Keyless Protector ook gecertificeerd voor auto's en motoren!

De Keyless Protector is ’s werelds eerste autosleutelbeveiliging en is onder andere dankzij de redenering erachter zo succesvol. De Keyless Protector is namelijk ontwikkeld op de batterij in plaats van op de autosleutel, waardoor de Keyless Protector toepasbaar is op vrijwel iedere autosleutel!

Direct dealer worden

Via onze website kunt u direct Keyless Protector dealer worden. Wel stellen wij daarvoor enkele voorwaarden. Verwacht u slechts incidenteel een Keyless Protector nodig te gaan hebben? De Keyless Protector is ook via diverse grossiers te verkrijgen. Voor de dichtstbijzijnde grossier in uw regio kunt u contact met ons opnemen.

dealer aanvraag

Ruim 100+ dealers en importeurs gingen u reeds voor!

Momenteel is de Keyless Protector verkrijgbaar bij meer dan 100 merkdealers, occasiondealers en inbouwspecialisten. Tevens hebben verschillende importeurs van diverse automerken de Keyless Protector getest en in het assortiment opgenomen. Waar wacht ú nog op?

Waarom de Keyless Protector?

De belangrijkste reden om te kiezen voor de Keyless Protector is al benoemd: De Keyless Protector heeft zich de afgelopen jaren bewezen hét antwoord tegen de relay attack te zijn en heeft inmiddels duizenden tevreden gebruikers. Daarnaast staat de Keyless Protector voor:
usp's keylessprotector

Start direct uw dealeraanvraag

Nieuws Wat je moet weten over Keyless Protection

 • Autoblog test de Keyless Protector 17 Sep

  Nieuws Autoblog test de Keyless Protector

  De Keyless Protector heeft zich al een aantal jaar bewezen als dé oplossing tegen een relay attack. Zeker nu Kiwa SCM de Keyless Protector officieel erkent heeft als KE01 maatregel is het hoog tijd voor de heren van Autoblog.nl om het eens zelf uit te testen!

 • BMW van Tom Cruise gestolen via relay attack 29 Aug

  Nieuws BMW van Tom Cruise gestolen via relay attack

  Tijdens opnames van de nieuwe Mission: Impossible 7 film in Birmingham werd de BMW X7 van Tom Cruise gestolen. De auto werd gestolen via de relay attack diefstaltechniek, waarbij de sleutel op afstand uitgelezen wordt.

 • Brabantse dorpen wederom slachtoffer van criminele autobendes 06 Aug

  Nieuws Brabantse dorpen wederom slachtoffer van criminele autobendes

  In slechts 40 seconden werd de Volkswagen Golf van Jorg uit Heesch leeggeroofd. Alle digitale systemen werden verwijderd, terwijl de auto geen énkel braakspoor of andere schade had. De Golf is slachtoffer van een keyless entry hack geworden, beter bekend als een relay attack. In het Eindhovens dagblad doet hij zijn verhaal.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »