CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Aanvraag dealer Keyless Protector (auto & motoren)

Bent u een SCM erkend merkdealer of een SCM erkende inbouwspecialist? Dan is het mogelijk interessant om officieel Keyless Protector dealer te worden! De KE01 Keyless Protector is geschikt voor auto's en motoren!

 

dealer worden ke01 keyless protector

Ruimschoots bewezen product

De Keyless Protector is inmiddels al ruim twee jaar verkrijgbaar en heeft in die tijd ruimschoots bewezen een ijzersterk antwoord te zijn tegen de gevreesde relay attack. Sinds kort is de KE01 Keyless Protector ook gecertificeerd voor auto's en motoren!

De Keyless Protector is ’s werelds eerste autosleutelbeveiliging en is onder andere dankzij de redenering erachter zo succesvol. De Keyless Protector is namelijk ontwikkeld op de batterij in plaats van op de autosleutel, waardoor de Keyless Protector toepasbaar is op vrijwel iedere autosleutel!

Direct dealer worden

Via onze website kunt u direct Keyless Protector dealer worden. Wel stellen wij daarvoor enkele voorwaarden. Verwacht u slechts incidenteel een Keyless Protector nodig te gaan hebben? De Keyless Protector is ook via diverse grossiers te verkrijgen. Voor de dichtstbijzijnde grossier in uw regio kunt u contact met ons opnemen.

dealer aanvraag

Ruim 100+ dealers en importeurs gingen u reeds voor!

Momenteel is de Keyless Protector verkrijgbaar bij meer dan 100 merkdealers, occasiondealers en inbouwspecialisten. Tevens hebben verschillende importeurs van diverse automerken de Keyless Protector getest en in het assortiment opgenomen. Waar wacht ú nog op?

Waarom de Keyless Protector?

De belangrijkste reden om te kiezen voor de Keyless Protector is al benoemd: De Keyless Protector heeft zich de afgelopen jaren bewezen hét antwoord tegen de relay attack te zijn en heeft inmiddels duizenden tevreden gebruikers. Daarnaast staat de Keyless Protector voor:
usp's keylessprotector

Start direct uw dealeraanvraag

Nieuws Wat je moet weten over Keyless Protection

 • KE01 Keyless Protector voor MOTOR 15 Jul

  Nieuws KE01 Keyless Protector voor MOTOR

  De Keyless Protector heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als dé beveiligingsoplossing om auto’s tegen een relay attack te beschermen. Helaas zijn niet alleen auto’s het slachtoffer van diefstal door een relay attack. Ook motoren worden in veelvoud door een hack op afstand gestolen. Gelukkig is de Keyless Protector nu ook beschikbaar voor motoren!

 • Keyless Protector bij BNR Nieuwsradio 26 Mei

  Nieuws Keyless Protector bij BNR Nieuwsradio

  Per 1 januari 2021 heeft Kiwa SCM de beveiligingsmaatregelen omtrent keyless entry systemen flink aangescherpt. Kiwa SCM certificatie manager Henk van Vliet sprak over deze wijzigingen met Wouter Karssen en Meindert Schut in de Nationale Autoshow van BNR nieuwsradio.

 • Autodieven strippen vijf BMW's in één nacht 15 Mar

  Nieuws Autodieven strippen vijf BMW's in één nacht

  In de nacht van 18 januari hebben inbrekers de interieurs van vijf BMW's gestript. Hierbij werden onder andere het stuur, de navigatie en airbag uit de auto’s gehaald. De inbrekers kwamen binnen door middel van het Keyless entry systeem van de auto’s.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »