CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Aanvraag dealer Keyless Protector

Bent u een SCM erkend merkdealer of een SCM erkende inbouwspecialist? Dan is het mogelijk interessant om officieel Keyless Protector dealer te worden!

 

dealer worden ke01 keyless protector

Ruimschoots bewezen product

De Keyless Protector is inmiddels al ruim twee jaar verkrijgbaar en heeft in die tijd ruimschoots bewezen een ijzersterk antwoord te zijn tegen de gevreesde relay attack.

De Keyless Protector is ’s werelds eerste autosleutelbeveiliging en is onder andere dankzij de redenering erachter zo succesvol. De Keyless Protector is namelijk ontwikkeld op de batterij in plaats van op de autosleutel, waardoor de Keyless Protector toepasbaar is op vrijwel iedere autosleutel!

Direct dealer worden

Via onze website kunt u direct Keyless Protector dealer worden. Wel stellen wij daarvoor enkele voorwaarden. Verwacht u slechts incidenteel een Keyless Protector nodig te gaan hebben? De Keyless Protector is ook via diverse grossiers te verkrijgen. Voor de dichtstbijzijnde grossier in uw regio kunt u contact met ons opnemen.

dealer aanvraag

Ruim 100+ dealers en importeurs gingen u reeds voor!

Momenteel is de Keyless Protector verkrijgbaar bij meer dan 100 merkdealers, occasiondealers en inbouwspecialisten. Tevens hebben verschillende importeurs van diverse automerken de Keyless Protector getest en in het assortiment opgenomen. Waar wacht ú nog op?

Waarom de Keyless Protector?

De belangrijkste reden om te kiezen voor de Keyless Protector is al benoemd: De Keyless Protector heeft zich de afgelopen jaren bewezen hét antwoord tegen de relay attack te zijn en heeft inmiddels duizenden tevreden gebruikers. Daarnaast staat de Keyless Protector voor:
usp's keylessprotector

Start direct uw dealeraanvraag

Nieuws Wat je moet weten over Keyless Protection

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »