100% veiligheid tegen relay attack!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Klantenservice

Neem contact op

* Verplichte velden


Veelgestelde vragen

1.1 Hoe werkt Keyless Protector?

De Keyless Protector schakelt de sleutel automatisch uit zodra deze zich niet meer in de directe omgeving van het voertuig bevindt. Hierdoor is het niet mogelijk om de sleutel middels een ‘relay attack’ te kopiëren en is uw voertuig volledig beveiligd tegen dit soort diefstallen.

Door twee maal op de sleutel te tikken wordt deze weer geactiveerd en functioneert de sleutel weer zoals u van uw keyless systeem gewend bent.

1.2 Staat uw autosleutel niet tussen de opties?

De keyless protector is gemaakt op basis van het batterij type, niet op basis van de sleutel. Hierdoor is de protector geschikt voor 99% van de auto’s! Als uw merk niet in de lijst staat kiest u voor overige! Vermeld bij uw bestelling het type batterij, voor 99% zeker bieden wij de juiste oplossing.

1.3 Is het gebruik van Keyless Protector veilig?

Het gebruik van de protector is helemaal veilig en zal geen schade aan u of uw eigendommen veroorzaken.

1.4 Behoudt mijn voertuig de fabrieksgarantie?

Ja. Het gebruik van de protector heeft geen enkele invloed op uw fabrieksgarantie en is daarom veilig te gebruiken.

1.5 Kan ik de Keyless Protector zelf installeren?

Bij elke protector zit een handleiding hoe deze te installeren is. Het installeren ervan is net zo eenvoudig als het vervangen van de batterij.

1.6 Hoe plaats ik de knoopcel batterij?

Pak een knoopcel batterij ALTIJD aan de zijkant beet.

Bij het plaatsen van de nieuwe batterij is het belangrijk dat je de polen niet aanraakt. Dat geldt zeker voor een knoopcel. Vingerafdrukken op de plus en minzijde zorgen ervoor dat de batterij minder goed werkt. Pak knoopcellen daarom altijd aan de zijkanten vast.

1.7 Heeft de Keyless Protector invloed op de levensduur van mijn batterij?

Nee, uw batterij gaat net zo lang mee als voorheen. Doordat de protector uw sleutel tijdelijk uitschakelt is het zelfs mogelijk dat de levensduur verlengd wordt.

1.8 Is het SCM certificaat van mijn voertuig nog rechtsgeldig na installatie van de Keyless Protector?

De Keyless Protector is een elektronisch apparaat dat als een toevoeging werkt op uw huidige voertuigbeveiligingssysteem. Dit heeft dan ook geen enkele negatieve invloed op uw certificering. Na 2019 zal Kiwa SCM voertuigen afkeuren die gevoelig zijn voor relay attacks en hiervoor geen extra beveiliging hebben. Keyless Protector zorgt ervoor dat uw voertuig op dit vlak gewoon gecertificeerd blijft!

1.9 Heb ik voor elke sleutel een protector nodig?

Voor elke sleutel die bij uw auto hoort is een eigen Keyless Protector nodig. De tweede Keyless Protector kan worden aangekocht tegen een gereduceerd tarief. Zie hiervoor de productpagina.

1.10 Moet ik de batterij vervangen bij het plaatsen van de Keyless Protector?

Bij het plaatsen van de protector is het altijd verstandig om direct de batterij te vervangen. Een batterij is niet duur en kan nooit kwaad om te vervangen. Daarnaast is bij sommige sleutels een dunnere batterij nodig. Wij adviseren hiervoor ons battery voordeel pack bij te bestellen voor een gering tarief. Van elke sleutel zijn meerdere varianten. Met ons battery voordeelpack kan de Protector altijd geplaatst worden. Hierdoor is de batterij vervangen én de sleutel goed beveiligd!

1.11 Hoe plaats ik de Keyless Protector?

De Keyless Protector plaatst u rondom de batterij zoals hieronder afgebeeld is. Voor een volledige montage instructie zie onze instructiepagina. Let op; niet voor elk merk en type is een video beschikbaar. Voor 99% van de voertuigen kunnen wij een passende oplossing bieden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »