CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Klantenservice

Neem contact op

* Verplichte velden


Veelgestelde vragen

1.1 Hoe werkt Keyless Protector?

De Keyless Protector schakelt de sleutel automatisch uit zodra deze zich niet meer in de directe omgeving van het voertuig bevindt. Hierdoor is het niet mogelijk om de sleutel middels een ‘relay attack’ te kopiëren en is uw voertuig volledig beveiligd tegen dit soort diefstallen.

Door twee maal op de sleutel te tikken wordt deze weer geactiveerd en functioneert de sleutel weer zoals u van uw keyless systeem gewend bent.

1.2 Welke Keyless Protector heb ik nodig?

Welke Keyless Protector u nodig heeft is afhankelijk van het formaat batterij dat in uw sleutel zit. U kunt ons stappenplan volgen om de juiste sleutel te selecteren of u kunt het batterijcompartiment openen om zo te controleren welke batterij uw sleutel gebruikt.

De meeste autosleutels gebruiken het formaat CR2032 of CR2025, wat correspondeert met Keyless Protector KP20

Indien uw autosleutel een kleiner formaat gebruikt dient u de KP16 te kiezen. Gebruikt uw sleutel het formaat CR2450? Dan is de KP24 geschikt voor uw sleutel!

1.3 Hoe weet ik of mijn auto een KE01 aanvullende maatregel nodig heeft?

Keuringsinstantie Kiwa SCM heeft per 1 januari 2021 een aangescherpte lijst opgesteld per merk en model wat de precieze eis tegen relay attack is. deze lijst kunt u HIER vinden. 

1.4 Heeft de Keyless Protector een CCV / SCM certificering?

De Keyless Protector heeft sinds juli 2020 een CCV / SCM certificering. Wanneer uw verzekering vraagt om een KE01 goedkeuring kunt u onze Keyless Protector hiervoor gebruiken.

1.5 Ik heb in 2021 een auto gekocht met keyless entry, heb ik een Keyless Protector nodig?

Dat bepaalt uw verzekeraar samen met Kiwa SCM. Controleer HIER de meest actuele versie van de goedgekeurde merken. Los van de polisvoorwaarden raden wij u altijd sterk aan uw auto en sleutels goed te beveiligen tegen diefstal. 

1.6 Kan ik zelf de CCV SCM gecertificeerde KE01 variant van de Keyless Protector installeren?

Nee, u kunt niet zelf de KE01 goedgekeurde Keyless Protector installeren. Dit moet worden gedaan door een erkend installateur. Zonder installatie door een erkende KIWA / SCM installateur kunt u geen CCV / SCM certificaat verkrijgen.

1.7 Waarom is de reguliere Keyless Protector per stuk te bestellen maar de KE01 gecertificeerde versie niet?

Om het CCV / SCM KE01 Keyless entry/go certificaat te krijgen moeten beide autosleutels beveiligd worden. Zelfs als u slechts één sleutel actief gebruikt en de ander een reserve is. 

1.8 Staat uw autosleutel niet tussen de opties?

De keyless protector is gemaakt op basis van het batterij type, niet op basis van de sleutel. Hierdoor is de protector geschikt voor 99% van de auto’s! Als uw merk niet in de lijst staat kiest u voor overige! Vermeld bij uw bestelling het type batterij, voor 99% zeker bieden wij de juiste oplossing.

1.9 Is het gebruik van Keyless Protector veilig?

Het gebruik van de protector is helemaal veilig en zal geen schade aan u of uw eigendommen veroorzaken.

1.10 Behoudt mijn voertuig de fabrieksgarantie?

Ja. Het gebruik van de protector heeft geen enkele invloed op uw fabrieksgarantie en is daarom veilig te gebruiken.
Keyless Protector is de enige after beveiliging die standalone geen invloed heeft op de fabrieksgarantie.

1.11 Kan ik de Keyless Protector zelf installeren?

Bij elke protector zit een handleiding hoe deze te installeren is. Het installeren ervan is net zo eenvoudig als het vervangen van de batterij. De uitgebreide installatie handleiding kunt u hier vinden.

1.12 Hoe plaats ik de knoopcel batterij?

Pak een knoopcel batterij ALTIJD aan de zijkant beet.

Bij het plaatsen van de nieuwe batterij is het belangrijk dat je de polen niet aanraakt. Dat geldt zeker voor een knoopcel. Vingerafdrukken op de plus en minzijde zorgen ervoor dat de batterij minder goed werkt. Pak knoopcellen daarom altijd aan de zijkanten vast.

1.13 Mijn sleutel werkt wel maar de sleutel schakelt niet automatisch uit.

Zorg ervoor dat de kopertape goed bevestigd is. Wrijf goed na installatie over de buitenzijden van de Keyless Protector zodat de kopertape overal een goede verbinding heeft met zowel de batterij als de protector.

1.14 Heeft de Keyless Protector invloed op de levensduur van mijn batterij?

Nee, uw batterij gaat net zo lang mee als voorheen. Doordat de protector uw sleutel tijdelijk uitschakelt is het zelfs mogelijk dat de levensduur verlengd wordt.

1.15 Is het SCM certificaat van mijn voertuig nog rechtsgeldig na installatie van de Keyless Protector?

De Keyless Protector heeft ook een certificering van CCV / SCM. De  KE01 certificering geeft de garantie dat het uw huidige certificering niet beïnvloed. U kunt dus prima uw Keyless Protector combineren met uw aanwezige of nog te installeren CCV / SCM alarmsysteem en/of voertuigvolgsysteem.

 

1.16 Heb ik voor elke sleutel een protector nodig?

Voor elke sleutel die bij uw auto hoort is een eigen Keyless Protector nodig. De tweede Keyless Protector kan worden aangekocht tegen een gereduceerd tarief. Zie hiervoor de productpagina.

Bij de KE01 gecertificeerde variant van de Keyless Protector is altijd 2 stuks noodzakelijk, dit omdat het anders niet CCV goedgekeurd is. op deze lijst ziet u of er een KE01 aanvullende maatregel vereist is voor uw auto.

1.17 Moet ik de batterij vervangen bij het plaatsen van de Keyless Protector?

Ja bij het plaatsen moet je altijd een nieuwe batterij pakken. Een batterij is niet duur en kan nooit kwaad om te vervangen. Daarnaast is bij sommige sleutels een dunnere batterij nodig. Wij adviseren hiervoor ons battery voordeel pack bij te bestellen voor een gering tarief. Van elke sleutel zijn meerdere varianten. Met ons battery voordeelpack kan de Protector altijd geplaatst worden. Hierdoor is de batterij vervangen én de sleutel goed beveiligd!

1.18 Hoe plaats ik de Keyless Protector?

De installatie handleiding van de Keyless Protector kunt u hier vinden.

De Keyless Protector plaatst u rondom de batterij zoals hieronder afgebeeld is. Voor een volledige montage instructie zie onze instructiepagina. Let op; niet voor elk merk en type is een video beschikbaar. Voor 99% van de voertuigen kunnen wij een passende oplossing bieden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »