CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!
SCMDEALER WORDEN?Inschrijven nieuwsbrief
0

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

Door Fleetaccess, 23 maart 2023

Autodief onderweg naar Polen van de weg gehaald

Het is de nachtmerrie van elke autobezitter: ‘s morgens uit het raam kijken en zien dat de auto verdwenen is. De kans dat de auto, met alle onderdelen er nog in, teruggevonden wordt, is niet bijzonder groot, zeker niet als het om een elektrische auto gaat. Het overkwam een inwoner van Best bijna. In het Eindhovens Dagblad vertelt Ko hoe hij net op tijd voorkwam dat zijn auto naar Polen werd gereden door een autodief.

Het verhaal van Ko

De hybride Kia Sportage van Ko geeft waarschuwingspiepjes als de auto achteruit rijdt, omdat de elektrische motor geen geluid maakt. Dankzij die piepjes was deze autobezitter er net op tijd bij om te verhinderen dat zijn auto de grens over ging richting Polen. In het ED vertelt Ko dat de piepjes zo hard zijn dat hij ‘s nachts wakker werd van het geluid. Toen hij uit het raam keek was zijn auto verdwenen.

De politie werd direct gewaarschuwd en twintig minuten later stond de auto weer op de oprit. Toen de politie de auto van de weg haalde, bleek het navigatiesysteem te staan ingesteld richting Warschau.

Keyless entry

De Kia Sportage is een hybride auto met keyless entry: de auto ontgrendelt automatisch als de sleutel binnen een bepaalde afstand van de auto komt. Autodieven maken gebruik van apparatuur waarmee ze het signaal van de sleutel kunnen oppikken en verlengen, zodat ze de auto kunnen openen terwijl de sleutel gewoon aan het haakje in de hal hangt. De criminelen hoeven dan alleen nog maar de deur te openen, in te stappen en weg te rijden.

Beveilig uw autosleutel

Gelukkig is het tegenwoordig goed mogelijk om uw auto tegen deze vorm van diefstal te beveiligen. De Keyless Protector is een soort klemmetje dat over de batterij van de autosleutel gezet wordt. Als de sleutel langer dan drie minuten niet beweegt, wordt de sleutel automatisch uitgeschakeld. Hierdoor kan het signaal van de sleutel niet door criminelen worden opgepikt als hij in huis ligt en kan de auto niet stiekem ‘s nachts geopend worden om illegaal op weg te gaan naar, bijvoorbeeld, Polen.

Kan ik mijn auto op deze manier beveiligen?

De Keyless Protector is geschikt voor alle auto’s met keyless entry, dus ook voor die van u. Dankzij de handige keuzehulp heeft u in een paar muisklikken de juiste Keyless Protector voor uw auto te pakken. U kunt kiezen voor een Keyless Protector met of zonder certificaat voor de verzekering.

Behoefte aan advies?

Heeft u behoefte aan advies over het beveiligen van uw auto? Neem dan contact op met onze experts. Zij kunnen u op basis van uw wensen en de eisen van de verzekering goed adviseren hoe u uw auto het beste kan beveiligen.

Ga naar B2B pagina
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking