100% veiligheid tegen relay attack!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Nieuws

Wat je moet weten over Keyless Protection

 • Keyless entry auto´s het doelwit van buitenlandse auto-bendes 06 Mar

  Nieuws Keyless entry auto´s het doelwit van buitenlandse auto-bendes

  Onlangs besteedde het AVROTROS programma Opsporing Verzocht aandacht aan professionele auto-inbraakbendes welke gebruik maken van relay attack. Waar voorheen ramen ingeslagen of deuren werden geforceerd gaat de moderne autocrimineel met slechts een computer te werk om uw auto te ontgrendelen en leeg te halen.

 • Keyless Protector begonnen met uitrol dealernetwerk 15 Oct

  Nieuws Keyless Protector begonnen met uitrol dealernetwerk

  Keyless Protector heeft de eerste stappen voor het uitrollen van een dealernetwerk gezet. AutoArena in Noord Limburg een van eerste merkdealers dat de Keyless Protector kan leveren.

 • Keyless Protector bij RTL Z de Barometer 14 Oct

  Nieuws Keyless Protector bij RTL Z de Barometer

  Onlangs is RTL Z programma de Barometer op bezoek geweest bij Fleetaccess om de trends en ontwikkelingen op het gebied van autobeveiliging te bespreken.

 • Beveiliging van veel auto's niet voldoende 08 Oct

  Nieuws Beveiliging van veel auto's niet voldoende

  Tienduizenden auto’s in Nederland zullen volgend jaar mogelijk niet meer door verzekeraars gedekt worden. Dit zal gelden voor voertuigen uitgerust met ‘keyless entry’ systemen omdat deze auto’s zijn extra gevoelig voor diefstal.

 • Automagazine test auto's op keyless diefstal 03 Oct

  Nieuws Automagazine test auto's op keyless diefstal

  Het Engelse What Car? automagazine heeft zeven willekeurige auto’s met keyless entry getest op de bestendigheid tegen autodiefstal middels relay attacks en de resultaten zijn simpelweg schokkend te noemen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »