CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!
SCMDEALER WORDEN?Inschrijven nieuwsbrief
0

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

Door Keyless Protector, 15 juli 2021

KE01 Keyless Protector voor MOTOR

Keyless entry en keyless start is bijna niet meer weg te denken bij moderne auto’s. In iedere prijsklasse wordt het inmiddels aangeboden. Bij motoren komt de optie keyless ride of keyless go ook steeds vaker voor, waarmee het diefstalrisico ook verhoogt is.

Veel nieuwe motoren doen elektronisch niet onder voor moderne auto’s. Complete boordcomputers zijn daarom geen uitzondering. Inmiddels heeft de keyless optie zijn weg ook naar motoren gevonden waardoor het bij verscheidene merken eerder regel dan uitzondering is dat er ‘keyless ride’ aanwezig is.

Kwetsbaarheid voor een relay attack gaat helaas hand in hand met deze optie. Keyless start voor motoren is potentieel een groot probleem. Motoren die jaarlijks bovenaan het lijstje van meest verkochte motoren staan, zoals de BMW R1250GS zijn vrijwel allemaal uitgerust met keyless start. Gelukkig zijn deze per heden te beveiligen met de SCM KE01 Keyless Protector voor motoren.

 

KE01 Keyless Protector motor motorfiets bike


De SCM KE01 Keyless Protector voor motoren werkt in principe op dezelfde wijze als de reguliere Keyless Protector. De Keyless Protector wordt in het batterijcompartiment van de motorsleutel gemonteerd en is daarmee volledig weggewerkt. De bewegingssensor zorgt ervoor dat de sleutel in slaap valt zodra deze enkele minuten stilligt en weer ontwaakt op het moment dat de sleutel beweegt. Zo is uw motor met keyless start veilig tegen een relay attack zonder dat u er iets van merkt.

De SCM gecertificeerde KE01 Keyless Protector is voor auto’s enkel per complete sleutel set beschikbaar. De meeste auto’s worden namelijk met 2 (of meer) sleutels geleverd en dienen allemaal beveiligd te worden conform de eisen van Kiwa SCM. Motoren worden doorgaans standaard met één sleutel geleverd. De SCM KE01 Keyless Protector is voor motoren daarom ook per stuk leverbaar! Uiteraard voldoet de SCM KE01 Keyless Protector voor motoren net zoals de variant voor auto's aan alle strenge eisen van Kiwa SCM. Zo weet u zeker dat u met de SCM KE01 Keyless Protector voor motoren voldoet aan de beveiligingsnorm van uw verzekeraar.

Neem contact op met uw motordealer of servicepunt en vraag naar de mogelijkheden om ook úw motor te beveiligen tegen een relay attack  met de SCM KE01 Keyless Protector voor motoren!

Ga naar B2B pagina
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking