CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Keyless Protector Keyless Protector KP-Motor met CCV SCM KE01 certificaat

Terug naar overzicht

349,00 164,95

(0)

Uw Keyless Protector type:

Type:
Merk: Keyless Protector KP-Motor met CCV SCM KE01 certificaat
Type sleutel:
KP20Keuze wijzigen

De Keyless Protector met CCV SCM KE01 goedkeuring, speciaal voor motoren! Keyless Protector is het eerste gecertificeerde product met KE01 goedkeuring. De Keyless Protector een bewezen beveiliging en nu dus ook met CCV / SCM keurmerk! Nu met gratis inbouw...

  • Op voorraad
  • Vandaag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
  • Geen keyless diefstal meer!
  • 's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
  • Geschikt voor elke auto met keyless!
  • EAN: 8720299129498

Productomschrijving

Uw motor beveiligen tegen een relay attack? Dat kan met de KE01 Keyless Protector KP-Motor!

Met de KE01 KP-Motor Keyless Protector zet u niet alleen auto-, maar ook motorcriminelen met hack apparatuur buiten spel. De Protector wordt in het batterijencompartiment van de motorsleutel geplaatst en is daarmee volledig onzichtbaar. De KE01 Keyless Protector KP-Motor detecteert dankzij een bewegingssensor wanneer de sleutel in gebruik is en wanneer niet. Zodra de sleutel enkele minuten stilligt zal de sleutel automatisch uitschakelen. De KE01 Keyless Protector KP-Motor verbreekt de connectie tussen batterij en sleutel zodat hij niet meer te vinden is door hack apparatuur.

De KE01 Keyless Protector is specifiek ontwikkeld om een antwoord te bieden tegen de gevreesde relay attack. Bij een relay attack wordt er gebruik gemaakt van het sleutelsignaal. De crimineel verlengt het signaal dat de motorsleutel uitzendt waardoor hij de motor kan starten alsof hij de sleutel in de hand heeft. Het alarmsysteem van de motor zal dan ook niet afgaan. Binnen een minuut kan de motor weggehaald worden. Diefstal via het keyless entry systeem is momenteel de meest toegepaste diefstaltechniek. 

CCV SCM goedgekeurd voor uw verzekering

KE01 certificering

Kiwa SCM heeft de KE01 eis toegevoegd voor motorbeveiliging. De Keyless Protector heeft als eerste keyless entry maatregel de officiële KE01 Keyless maatregel goedkeuring, óók voor de motor!

De KE01 Keyless Protector KP-Motor is een toevoeging op het huidige CCV SCM af-fabriek alarmsysteem voor uw motor. Tevens kan de KE01 Keyless Protector worden toegevoegd op een voertuigvolgsysteem.

Eist uw verzekeraar een keyless entry beveiliging om uw auto in dekking te nemen? Dan zit u met de KE01 Keyless Protector goed. De KE01 Keyless Protector KP-Motor is de eerste aftermarket oplossing dat voldoet aan alle CCV/SCM KE01 keyless entry beveiliging eisen. U zal een officieel bewijs van certificering ontvangen bij uw KE01 Keyless Protector KP-Motor zodat u dit kunt overhandigen aan uw verzekeraar. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw auto 100% relay attack-proof is en uw auto gedekt blijft door uw verzekeraar.

Door de enorme toename van inbraken en diefstallen via een relay attack is het CCV voertuigbeveiliging keurmerk genoodzaakt de eisen voor voertuigbeveiliging aan te scherpen. Zodra uw motor voorzien is van keyless entry dient u eerst een maatregel te treffen om dit systeem te beveiligingen.

De KE01 Keyless Protector is de eerste elektronische sleutelbeveiliging met de nieuwe CCV SCM KE01 keyless entry certificering. Daarmee voldoet de KE01 Keyless Protector aan alle aangescherpte beveiligingseisen voor keyless start beveiliging en bent u verzekerd van een motorsleutel die 100% beveiligd is tegen een relay attack!

Een CCV SCM KE01 Keyless Protector voor elke sleutel

De CCV SCM KE01 Keyless Protector is niet op de motorsleutel maar juist op de batterij ontwikkeld. Bijna alle autosleutels maken gebruik van dezelfde batterijen. De KE01 Keyless Protector is er dan ook in 3 formaten; De KP16, KP20 en KP24. Deze corresponderen met de meest voorkomende batterijformaten, namelijk CR2016, CR2025, CR2032 en CR 2450.

Zodra u uw motorsleutel opent zult u één van deze batterijformaten aantreffen. De KE01 Keyless Protector KP-Motor correspondeert als volgt:

Type Batterij Benodigde KE01 Keyless Protector
CR2016 KP-16
CR2025 KP-20
CR2032 KP-20
CR2450 KP-24

 

 

 

Montage met koper/met spons

Montage met koper/zonder spons

 

 

 

Specificaties

  • EAN 8720299129498
  • Type SCM-KE01
  • Garantietermijn 2 jaar

Reviews 0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »