CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!
SCMDEALER WORDEN?Inschrijven nieuwsbrief
0

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

Door Keyless Protector, 14 oktober 2019

Keyless Protector bij RTL Z de Barometer

Autobeveiliging staat centraal

Het programma de Barometer volgt marktontwikkelingen en hoe Nederlandse ondernemers hierop inspelen. In deze uitzending staat de markt van autobeveiliging centraal. Fleetaccess is al ruim een decennium expert in het beveiligen van voertuigen, variërend van de grootste vrachtauto’s tot de meest exclusieve supercars. In de uitzending geven wij inzicht hoe Fleetaccess een oplossing biedt voor de laatste diefstalontwikkelingen.

De uitzending zal op 13 oktober om 17.30 bij RTL Z te zien zijn. UPDATE: Woensdag 16 oktober om 16.30 en vrijdag 18 oktober om 10.30 zal dit herhaald worden.

Verschuivingen in voertuigdiefstallen

Recente diefstalcijfers tonen aan dat er een verschuiving plaatsvindt in welke voertuigen het meeste gestolen worden. In totaliteit neemt het aantal diefstallen jaarlijks lichtelijk af, maar de verhoudingen tussen relatief nieuwe en wat oudere auto’s verschuift zeer sterk. De meest gestolen voertuigen zijn namelijk tussen de 0 en 3 jaar oud. De voornaamste reden voor deze verschuiving is dat veel moderne auto’s uitgerust zijn met de optie keyless entry. Door dit systeem opent de auto van zelf zodra de autosleutel zich in de buurt van de auto bevindt.

Relay Attack

Waar automerken inzetten om het comfort van de bestuurder te optimaliseren, zoeken autocriminelen in al deze ontwikkelingen naar nieuwe manieren om in te breken. Keyless entry blijkt het grootste lek van de moderne auto te zijn.

Dankzij de zogenaamde ‘relay attack’ methode is de autodief in staat het signaal tussen auto en autosleutel te verlengen en zo de auto te stelen zonder te beschikken over de fysieke sleutel. Zo is uw auto met keyless entry binnen 20 seconden weg te halen terwijl uw autosleutel op uw keukentafel of nachtkastje ligt. Deze diefstal methode wordt inmiddels meer toegepast dan het inslaan van een autoruit om in de auto te komen.

Keyless Protector is de oplossing

Naast dat bij autofabrikanten technologische ontwikkeling een zeer grote rol speelt, geldt dit ook voor de beveiliging van deze voertuigen. Het keyless entry systeem blijkt een enorm probleem te zijn voor autobeveiliging. Zodra de auto ontgrendeld zal, tenzij het alarm een aparte autorisatie heeft, ook het alarmsysteem uitschakelen.

De Keyless Protector biedt de oplossing: Door de autosleutel te beveiligen is deze niet meer te kopiëren middels relay attack. De Keyless Protector werkt als een klem om de batterij van de autosleutel, welke de connectie tussen batterij en sleutel verbreekt zodra de sleutel stilligt. Op deze wijze is uw autosleutel niet te detecteren omdat de sleutel uitgeschakeld is. Zodra u de sleutel oppakt zal de sleutel weer inschakelen en kunt u uw keyless entry systeem zonder zorgen blijven gebruiken.

In de uitzending van de Barometer zal verder ingegaan worden hoe dit systeem werkt en ook uw auto met keyless entry beveiligd kan worden tegen relay attack!

Afgelopen zondag 13 oktober om 17:30 op RTL Z was de Barometer met Fleetaccess te zien. Heeft u het gemist? Geen probleem! We delen graag de opname met u.

 

Ga naar B2B pagina
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking