CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!
SCMDEALER WORDEN?Inschrijven nieuwsbrief
0

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

Door Keyless Protector, 25 januari 2021

KE01 Keyless Protector dealer worden?

Per 1 januari 2021 heeft Kiwa SCM de beveiligingsmaatregelen omtrent keyless entry aangescherpt met een extra maatregel. De ‘SCM/CCV KE01 keyless entry/go’ maatregel richt zich specifiek op de beveiliging van keyless entry en keyless start systemen. Als een auto over keyless entry beschikt, is het niet langer mogelijk om het af-fabriek klasse 3 alarm zomaar te certificeren. Eerst moet het keyless entry systeem beveiligd worden. Het beveiligen van keyless entry en keyless go doet u met de SCM/CCV KE01 Keyless Protector. De enige SCM gecertificeerde keyless entry maatregel die al enkele jaren heeft bewezen daadwerkelijk te helpen tegen de gevreesde relay attack!

Waarom Keyless Protector dealer worden?

De meeste moderne auto’s beschikken tegenwoordig over de keyless entry en/of keyless go optie. Momenteel rijdt ruim twee derde (!) van die auto’s ZONDER enige vorm van bescherming tegen een relay attack rond. Dat verklaart ook waarom al enkele jaren uit verschillende onderzoeken blijkt dat de meeste diefstallen en inbraken via het keyless entry systeem gepleegd worden.

Dit is dan ook de hoofdreden voor de toevoeging van de nieuwe SCM KE01 keyless entry maatregel. Nederland is het eerste land dat een aangescherpte maatregel treft voor keyless entry systemen. Verzekeraars zullen de aangescherpte KE01 eis voor bestaande klanten geleidelijk uitrollen. Auto’s die nieuw op kenteken gezet worden zullen per direct een maatregel moeten treffen.

Omdat het een officiële SCM maatregel met certificaat betreft, moet de KE01 keyless maatregel door een SCM gecertificeerd bedrijf ingebouwd worden. Particulieren mogen dit niet zelf doen.

Dat betekent dat u als merkdealer of inbouwspecialist veel te maken gaat krijgen met klanten die deze maatregel nodig hebben. De installatie van een SCM/CCV KE01 Keyless Protector kunt u bijvoorbeeld perfect als optie toevoegen bij uw afleverpakket, of als aftersales service voor bestaande klanten die van verzekeraar gewisseld zijn.

Als SCM gecertificeerd bedrijf wilt u uw klanten zo compleet mogelijk kunnen helpen en adviseren. Dat geldt ook voor de beveiliging van hun voertuig. Officieel dealer worden van de Keyless Protector is daarom een zeer waardevolle toevoeging aan uw bedrijfsportfolio!

 

Hoe kan ik Keyless Protector dealer worden?

KE01 Keyless Protector dealer worden houdt vooral in dat u gemakkelijk, snel en in grotere aantallen tegen een gereduceerd tarief bestellingen kunt plaatsen. Wij geven u graag in een telefonisch gesprek een persoonlijke uitleg over de werking en installatie van de KE01 Keyless Protector. U kunt bij ons terecht voor alles dat u moet weten betreft de nieuwe SCM KE01 maatregel.

Zodra we uw vragen hebben beantwoord zullen we u een link sturen waar u uw bedrijfsgegevens kunt invoeren. Vervolgens ontvangt u van ons een gepersonaliseerde dealerovereenkomst die u digitaal ondertekend aan ons retourneert en kan de samenwerking van start gaan!

Benieuwd geworden naar het Keyless Protector dealerschap? Neem snel contact met ons op via de email of via 088 0123 300!

Ga naar B2B pagina
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking