CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!
SCMDEALER WORDEN?Inschrijven nieuwsbrief
0

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

Door Keyless Protector Benelux, 6 mei 2019

Hoe selecteert u de juiste Keyless Protector?

Door te kiezen voor een Keyless Protector beveiligd u uw auto tegen de zogenaamde relay attacks. Dat dit een probleem van formaat is voor de beveiliging van nieuwe en jonge auto’s  is u ongetwijfeld niet ontgaan. Gelukkig is het inmiddels mogelijk om de autocriminelen te slim af te zijn middels onze simpele en doeltreffende oplossing, maar hoe weet u zeker dat u de juiste besteld?

Omdat het probleem universeel is biedt het ook de gelegenheid om hier een universele oplossing voor te ontwikkelen. De kracht van de Keyless Protector zit hem dan ook in het feit dat deze niet is ontwikkeld voor een specifieke autosleutel, maar juist voor dat gene waarmee alle moderne autosleutels werken: de batterij.

Onze protector monteert u dan ook als een soort klem op de batterij. Bij sommige sleutels is het mogelijk om de oorspronkelijke batterij te blijven gebruiken en bij anderen dient er een ander formaat batterij geplaatst te worden. In beide situaties raden wij u aan om de batterij te vervangen. Zo bent u er altijd zeker van dat uw sleutel optimaal blijft functioneren.

Hoe selecteer ik de juiste Keyless Protector?

Stap 1: Welke protector?

Het selecteren van de juiste protector doet u in een paar simpele stappen. Momenteel bieden wij twee varianten van de Keyless Protector aan: De oorspronkelijke versie met dubbele autorisatie en de versie met bewegingssensor.

U dient eerst een keuze te maken welke van de twee u wenst aan te schaffen.

Stap 2: Welke auto?

Sommige automerken bieden verschillende sleutels aan waarin de Keyless Protector geplaatst kan worden. Deze duiden wij aan met een cijfer (type 1, type 2, etc). Om te bepalen welke voor uw auto geschikt is vergelijkt u uw eigen autosleutel met de op de foto afgebeelde sleutel. Mocht uw sleutel niet tussen de te selecteren opties staan kunt u altijd contact met ons opnemen. Waarschijnlijk kunnen wij u toch helpen met het beveiligen van uw autosleutels.

Stap 3: Batterij vervangen?

Zoals eerder aangehaald hebben sommige sleutels een andere batterij nodig. Wij bieden een batterypack aan zodat u altijd over de juiste batterij beschikt. Raadpleegt u ons overzicht om te controleren of uw huidige batterij herbruikbaar is, of dat u een ander formaat nodig heeft.

Raadpleeg onze website nogmaals zodra u uw keyless protector bestelling ontvangen heeft. Wij hebben een reeks instructie video’s op de site staan waarin u duidelijk per model sleutel kunt zien hoe u uw protector in uw sleutel plaatst.

Nu is uw sleutel en daarmee uw auto goed beveiligd tegen relay attacks!

Ga naar B2B pagina
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking