CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!
SCMDEALER WORDEN?Inschrijven nieuwsbrief
0

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

Door Keyless Protector, 1 april 2020

Bokser Nieky Holzken kiest voor de Keyless Protector

Onlangs was bokser Nieky Holzken bij Fleetaccess. De tweevoudig Europees kampioen thaiboksen had een afspraak gemaakt om zijn Audi A7 te laten beveiligen. Om er zeker van te zijn dat zijn auto goed beveiligd was wilde hij zijn af-fabriek alarm van Audi uitbreiden met een CCV / SCM goedgekeurd alarmsysteem. Fleetaccess is al meer dan 12 jaar expert is op het gebied van CCV / SCM goedgekeurde voertuigbeveiliging en heeft daarmee een passende oplossing voor vrijwel iedere auto. 

Omdat de Audi A7 van Nieky voorzien is van de keyless entry & go functie adviseerde Fleetaccess om naast een SCM goedgekeurd aftermarket alarmsysteem ook een Keyless Protector te plaatsen. Terwijl het SCM alarmsysteem ervoor zorgt dat de auto beveiligd is tegen 'reguliere' diefstal en inbraak, richt de Keyless Protector zich specifiek op het weren van relay attack.

Relay attack is momenteel de meest toegepaste manier om toegang tot een auto te verkrijgen. Onlangs besteedde AVROTROS programma Opsporing Verzocht al aandacht aan het totaal uit de hand lopen van deze diefstalmethodiek. Bij deze inbraaktechniek werken autodieven in tweetallen. De eerste dief zoekt met een speciale computer naar het signaal van de autosleutel. Ondertussen staat de tweede dief met een ontvanger bij de portier van de auto om het signaal door te zetten. Op deze wijze is het mogelijk om op afstand de auto te ontgrendelen zonder over de autosleutel te beschikken. De dief hoeft niet in te breken om toegang tot de sleutel te krijgen dus dit gebeurt vaak wanneer de eigenaar gewoon thuis is.

 

De oplossing van Keyless Protector

De Keyless Protector zorgt ervoor dat de autosleutel met keyless entry niet langer te detecteren is door de relay attack apparatuur. De Keyless Protector zorgt ervoor dat de autosleutel in slaap raakt zodra deze enkele minuten stilligt, bijvoorbeeld wanneer u thuis komt en u sleutel weglegt. Dankzij de ingebouwde motion sensor herkent de Keyless Protector het wanneer u de sleutel weer oppakt. Zodra u de sleutel oppakt zal de autosleutel weer geactiveerd worden en functioneert het keyless entry systeem weer zoals u gewend bent. De Keyless Protector werkt dus op de achtergrond zonder dat u er last van heeft, maar u wél geniet van maximale bescherming tegen relay attacks. Hier kunt u de Keyless Protector selecteren die in uw autosleutel past.

 

Keyless Protector met dubbele autorisatie

Keyless Protector begrijpt het als u het prettiger vindt om zelf de activatie van de autosleutel te bedienen. Dat kan met de Keyless Protector met dubbele autorisatie. Hierbij beschikt de Keyless Protector niet over een motion sensor maar over een zogenaamde 'tap' autorisatie. Door tweemaal op de autosleutel te tikken zal de sleutel weer activeren en is de sleutel te gebruiken zoals u gewend bent. De sluimerstand zal wel automatisch activeren zodat u het niet kunt vergeten om uw sleutel te vergrendelen. Hier selecteert u de keyless protector met dubbele autorisatie die bij uw autosleutel past.

Wilt u graag advies over welke Keyless Protector voor u het meest geschikt is? Neem dat contact met ons op via [email protected] of bel ons op 088-0123 300 voor een advies op maat. We helpen u graag met het kiezen van de Keyless Protector die het beste bij u past.  

Ga naar B2B pagina
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking