CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!
SCMDEALER WORDEN?Inschrijven nieuwsbrief
0

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

Door Keyless Protector, 6 maart 2020

Keyless entry auto´s het doelwit van buitenlandse auto-bendes

Keyless entry

De meeste moderne auto's zijn uitgerust met een autosleutel die automatisch de auto ontgrendeld zodra de auto benaderd wordt. Het keyless entry systeem biedt een stuk comfort dat helaas tegelijk ook een groot lek in de beveiliging van uw auto is. Autocriminelen kunnen met een kleine computer het signaal tussen een auto en de bijbehorende sleutel versterken. Zo 'denkt' de auto dat de sleutel dichtbij is terwijl de sleutel gewoon binnen ligt. In de uitzending van Opsporing Verzocht is te zien hoe een autodief bij de voordeur staat om het signaal te zoeken terwijl de ander klaarstaat bij het portier van de auto om het signaal door te zetten. In de uitzenden worden meerdere voorbeelden getoond hoe er met een relay attack in enkele seconden een auto met keyless entry geopend wordt.

Diefstal op bestelling

Inbraak door relay attacks zijn niet nieuw en volgens verzekeraars de voornaamste reden waarom verzekeringspremies de afgelopen jaren dermate hard zijn gestegen. De toename van dit soort inbraken is zo groot dat de politie aan de bel trekt bij Opsporing Verzocht. De politie Krijgt dagelijks aangiftes binnen van auto's die professioneel volledig gestript zijn. Koplampen, navigatiesystemen, stuurwielen en soms zelfs complete dashboards worden meegenomen. De schades die hieruit voortvloeien zijn enorm. De onderdelen worden vaak vakkundig gedemonteerd, maar de kabels waarmee de onderdelen vastzitten worden doorgeknipt. Alle bedrading vervangen is ontzettend veel werk waardoor de kosten van zo'n inbraak soms op kan lopen tot meer dan tienduizend euro. 


Volgens de politie worden deze diefstallen gepleegd door bendes van professionele autocriminelen. Zij gaan in teams op pad waarbij de eerste groep een verkenningsronde maakt. Zij noteren de adressen van potentiële auto's. Zodra er een lijst is opgesteld gaat een tweede ploeg op pad om de genoteerde auto's leeg te roven. 

Zoals te zien is in de uitzending van Opsporing Verzocht werken de autocriminelen in tweetallen. De eerste dief gaat met de relay attack computer bij de voordeur zoeken naar het signaal van de autosleutel. De tweede dief staat klaar bij het portier van de auto om het signaal door te zetten en de deur te openen. In enkele seconden hebben de dieven de auto open en kunnen ze de onderdelen weghalen zonder dat het alarm afgaat. 

 

Voorkom inbraak met de Keyless Protector

Ondanks dat inbraak middels relay attack momenteel de meest voorkomende inbraakmethodiek is, is het zeel gemakkelijk te beveiligen. Het uit programmeren van het keyless entry systeem is geen goede oplossing, omdat daarmee ook het comfort vervalt. In plaats daarvan kunt u uw autosleutel ook beveiligen met de Keyless Protector. Dit systeem schakelt de autosleutel uit zodra deze enkele minuten stilligt. De keyless Protector koppelt de batterij los waardoor de sleutel niet meer te traceren is met de relay attack software. Zodra u de sleutel oppakt wordt de sleutel automatisch weer geactiveerd en kunt u uw keyless entry systeem gebruiken zoals u gewend bent

 

Combineer de Keyless Protector met uw SCM / CCV alarm

De keyless protector beschermt uw sleutel tegen relay attacks, maar is géén vervanging van uw reguliere alarmsysteem. De Keyless Protector moet dan ook als aanvulling worden gezien. Heeft uw auto een af-fabriek alarmsysteem of een goedgekeurd SCM / CCV klasse alarmsysteem? De Keyless Protector werkt perfect samen met deze autoalarmen! Heeft u keyless entry en bent u benieuwd welke Keyless Protector het beste past bij uw auto? Kijk dan hier om de juiste protector te selecteren. Heeft u nog geen SCM / CCV goedgekeurd alarmsysteem maar wilt u wel dat uw auto optimaal beveiligd is? Dan kan klassealarm.nl u verder helpen om niet alleen een Keyless Protector maar ook een goedgekeurd SCM / CCV klasse alarm te plaatsen. Kijk snel wat er mogelijk is voor uw auto zodat u de auto-bendes te slim af bent!

Ga naar B2B pagina
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking