CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Autoblog test de Keyless Protector

Keyless Protector - 17 / Sep / 2021

Autoblog test de Keyless Protector

De Keyless Protector heeft zich al een aantal jaar bewezen als dé oplossing tegen een relay attack. Zeker nu Kiwa SCM de Keyless Protector officieel erkent heeft als KE01 maatregel is het hoog tijd voor de heren van Autoblog.nl om het eens zelf uit te testen!

Autoblog bij Fleetaccess

Wouter en Martijn van Autoblog.nl kwamen langs bij Fleetaccess B.V. om zelf de Keyless Protector eens uit te testen. Enkele jaren geleden waren de heren al eens op bezoek bij Fleetaccess B.V. om het belang van een aftermarket alarmsysteem toe te lichten. De ontwikkeling staat niet stil, dus sinds het laatste bezoek is er veel veranderd. Fleetaccess is marktleider in SCM voertuigbeveiliging in Nederland en exclusief distributeur van de Keyless Protector in de Benelux. Dat maakt Fleetaccess de perfecte locatie om de meerwaarde van de protector te demonstreren.

Wouter en Martijn krijgen tekst en uitleg van Henk van Vliet, keuringsmeester van Kiwa SCM. Hij legt uit hoe de regels zijn aangescherpt en wat u als consument kan doen om uw auto goed te beveiligen. Diefstal via keyless entry is nog steeds een groot probleem. Het wordt zelfs met de jaren groter aangezien steeds meer auto’s uitgerust zijn met keyless entry en/of keyless start.

 

 

KE01 Keyless Protector

De Keyless Protector is de eerste officieel erkende keyless maatregel dat voldoet aan de ‘SCM KE01 Keyless entry/go aanvullende maatregel’ eisen voldoet. Het heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als een oplossing die echt werkt. De Keyless Protector is een chip die geplaatst wordt in het batterijcompartiment van de autosleutel. Het reguleert vervolgens de stroomtoevoer tussen batterij en autosleutel. Op het moment dat de autosleutel 3 minuten stilligt zal automatisch de verbinding tussen batterij en sleutel opgeheven worden. Als de autosleutel geen stroom krijgt is deze niet uit te lezen door relay attack apparatuur. Zodra de sleutel weer opgepakt wordt zal de chip automatisch herkennen dat de sleutel beweegt. De verbinding wordt weer hersteld en u kunt uw autosleutels bedienen zoals u gewend bent. Zo zijn uw autosleutels onzichtbaar beveiligd en is uw auto niet meer vatbaar voor een relay attack!

 

Keyless Protector voor uw auto?

De kracht van de KE01 Keyless Protector zit hem in zijn eenvoud en de wijze hoe hij ontwikkeld is. Vrijwel alle autosleutels maken namelijk gebruik van knoop cel batterijen. Daarom is de Keyless Protector ontwikkeld op de meest voorkomende batterij typen. Daarom is de Keyless Protector beschikbaar op vrijwel alle autosleutels!

Interesse in een Keyless Protector? Dan is dit het moment! Tijdelijk is de Keyless Protector beschikbaar met 10% korting met de kortingscode AUTOBLOG10. Selecteer de protector die geschikt is voor uw sleutel en gebruik de code bij het afrekenen! De code is geldig tot 17 oktober 2021. Heeft u nog vragen over de werking, welke voor u geschikt is of vragen over de installatie? Neem dan contact met ons op via 088-0123 300 en we helpen u graag.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »