CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!
SCMDEALER WORDEN?Inschrijven nieuwsbrief
0

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

Door Keyless Protector Benelux, 20 november 2018

Nieuwe auto’s gevoelig voor diefstal op afstand

Zo lang als dat de auto bestaat worden er al pogingen gedaan door criminelen om de auto te stelen. Dit gebeurt natuurlijk vanwege de hoge waarde die de auto in zijn geheel of in onderdelen heeft. Het is een kat en muis-spel tussen criminelen en politie, maar ook fabrikanten proberen continue nieuwe manieren te bedenken om uw auto nog beter te beschermen. 

Veel voertuigen hebben tegenwoordig een SCM-goedgekeurd alarm dat er mede voor gezorgd heeft dat autodiefstal verder is teruggedrongen. In 2018 zijn er maar liefst 12% minder voertuigen als gestolen opgegeven dan in het jaar ervoor. Toch werden er in 2018 alsnog ruim 7200 voertuigen ontvreemd in Nederland.

Relay Attacks

Voertuigen met een alarm systeem zijn vanzelfsprekend een stuk moeilijker te stelen dan onbeveiligde voertuigen, maar deze systemen werken uiteraard pas zodra het voertuig afgesloten is. Het is immers niet de bedoeling dat het alarm getriggerd wordt als u met uw voertuig onderweg bent.  
Dit is precies het probleem waar voertuigen uitgerust met een keyless systeem recentelijk problemen van ondervinden. Het keyless entry en start systeem merkt door middel van een sensor op dat de autosleutel dichtbij het voertuig is, zodat deze te openen en starten is met de sleutel nog steeds in de broekzak of tas.

Autocriminelen hebben een zogenaamde ‘relay attack’ methode ontwikkeld waardoor zij het signaal van de autosleutel kunnen versterken en zo de auto kunnen ontgrendelen zonder daadwerkelijk in bezit te zijn van de autosleutel.

Doordat de auto denkt dat de eigenaar met de sleutel de auto opent gaan de geïnstalleerde alarmsystemen niet af en kan het voertuig ongemerkt meegenomen worden.

Keyless Protector

Deze slinkse wijze van autodiefstal heeft voertuigfabrikanten de nodige hoofdpijn bezorgd omdat alle keyless entry systemen hier gevoelig voor zijn.
Nu is er een techniek ontwikkeld die uw voertuig volledig beschermt tegen deze zogenaamde relay attacks.

Door een simpele en goedkope maar zeer doeltreffende toevoeging aan uw sleutel kunt u uw auto volledig afschermen tegen deze vorm van autodiefstal.

De Keyless Protector is een fysieke toevoeging die u in het batterijcompartiment van uw autosleutel plaatst. Het zorgt ervoor dat het uw sleutel uitschakelt zodra uw keyless systeem uw auto vergrendeld. Omdat de sleutel uitgeschakeld wordt is deze niet meer traceerbaar of leesbaar. Het is nu onmogelijk om middels de relay attack techniek toegang te verkrijgen tot uw voertuig.

Het is uiteraard mogelijk om uw keyless systeem uit te laten schakelen door uw dealer, maar dat betekent dat u zelf ook geen gebruik meer kunt maken van dit systeem. De Keyless Protector zorgt ervoor dat u dit toch kunt blijven gebruiken zonder risico te lopen.

In harmonie met uw alarmsysteem

De Keyless Protector is geen vervanging van uw huidige alarmsysteem, maar werkt juist feilloos samen. Zodra u uw sleutel weer activeert door tweemaal erop te tikken werkt uw sleutel weer als voorheen.

Voor meer informatie over deze slimme maar betaalbare oplossing en om de Keyless Protector te bestellen kunt u terecht op onze website.

Ga naar B2B pagina
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking