CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!
SCMDEALER WORDEN?Inschrijven nieuwsbrief
0

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

Op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Bent u op zoek naar onderhoud aan uw keyless protector? Ga naar onze onderhoudspagina.Lees meer

Door Keyless Protector, 1 januari 2021

Keyless Protector voor meer dan 2 sleutels?

ent u een merkdealer van een automerk dat standaard, of als optie, extra autosleutels meelevert? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een valet key of een waterdichte sleutel. Zijn deze extra sleutels ook uitgerust met keyless entry of keyless go? Dan dienen de sleutels óók conform de eisen van de SCM KE01 normering beveiligd te worden.

Ook voor voertuigen die enkel uitgerust zijn met een startknop vallen onder de SCM KE01 regeling. Zodra de autosleutel niet actief bediend hoeft te worden om het voertuig te openen of te starten, behoeft het automatisch een extra beveiligingsmaatregel.

Extra sleutel

Sommige merken leveren een robuuste en waterdichte sleutel die meer bestand is tegen slijtage door de elementen. Deze sleutels hebben verschillende namen zoals ‘outdoor-key’, ‘zwemsleutel’ of ‘Key Tag’ of 'display key'. In principe zijn deze sleutels in grote lijnen gelijk. Deze sleutels zijn vaak versimpelde varianten of puur elektronische varianten zonder sleutelbaard, bedoeld om mee te nemen bij buitenactiviteiten of ter vervanging. 

Deze extra sleutel fungeert vaak als een soort dongel die uitsluitend het keyless systeem bedient. Helaas zijn deze versimpelde sleutels niet te beveiligen. Dat betekent dat de extra sleutel éérst uit geprogrammeerd dient te worden door een erkend merkdealer voordat de andere sleutels beveiligd kunnen worden. Vooralsnog zijn hier géén uitzonderingen op. Op moment van schrijven hanteert Kiwa SCM 

Extra normale sleutel beveiligen

De KE01 Keyless Protector wordt per twee stuks geleverd omdat de meeste voertuigen over twee autosleutels beschikken. Heeft u meer sleutels om te beveiligen? Dan kunt u zonder problemen een tweede set Keyless Protectors aanmelden bij Kiwa SCM. Heeft u in totaal drie Protectors nodig? Dan kunt kunt u een KE01 Keyless Protector set opsplitsen. U hoeft de overbodige Keyless Protector niet te vernietigen. Deze kunt u als een niet-gecertificeerde variant in een andere autosleutel installeren, of als reserve bewaren.

Batterij vervangen bij installatie KE01 Keyless Protector

Gaat u de KE01 Keyless Protector installeren? Dan willen wij uw aandacht nogmaals richten op het gebruik van de juiste batterij. We ontvangen met enige regelmaat berichten over defecte Protectors na een onjuiste installatie. Per autosleutel kan het verschillen welk formaat u dient te gebruiken. Het kan zo zijn dat een autosleutel origineel een CR2032 batterij bevat, maar dat de Keyless Protector enkel past met een CR2025. Houdt onze compatibiliteitslijst aan voor het juiste formaat. Het gebruik van het juiste formaat is essentieel om een goede werking te kunnen garanderen. 

Voor een heldere uitleg hoe u op een veilige en efficiënte wijze onderhoud aan de KE01 Keyless Protector pleegt, verwijzen we graag naar deze video.

Defecte Protector retour (RMA-melding)

Bij delicate apparatuur zoals de Keyless Protector kan het helaas incidenteel voorkomen dat er een defect of storing optreedt. Heeft u een defect product? In dat geval ontvangen wij graag de Keyless Protector retour voor onderzoek. Vult u dan het RMA formulier in en we wisselen de Keyless Protector kosteloos om.

Heeft u verdere vragen omtrent de beveiliging van meerdere sleutels of het onderhoud aan de KE01
Keyless Protector? wij beantwoorden deze graag! stuur een mail naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 088-0123 300

Ga naar B2B pagina
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking