CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
Geen keyless diefstal meer!
's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
Geschikt voor elke auto met keyless!

6X CR2025 batterij

Terug naar overzicht

9,95

(0)

Uw Keyless Protector type:

Type:
Merk: 6X CR2025 batterij
Type sleutel:
6XKeuze wijzigen

6X CR2025 batterij

  • Op voorraad
  • CCV / SCM gecertificeerd voor verzekeraar!
  • Geen keyless diefstal meer!
  • 's Werelds eerste elektronische sleutel beveiliging!
  • Geschikt voor elke auto met keyless!

Productomschrijving

Batterijformaat CR2025 is een veel voorkomend formaat in moderne autosleutels. Heeft u de Keyless Protector KP20 in uw autosleutel zitten? Dan heeft u in sommige gevallen de CR2025 batterij nodig. 

Raadpleeg onze comptabiliteitslijst om of demonteer uw huidige autosleutel om er zeker van te zijn dat u de juiste vervangende batterij bestelt!

 

De verpakking bevat:
- 6X CR2025 batterij

 

Beschikt u over de juiste middelen om de batterij van uw Keyless Protector op een correcte manier te vervangen? We hebben een speciale Keyless Protector demontage toolkit ontwikkeld om gemakkelijk en snel de batterij van uw Keyless Protector zonder beschadiging te kunnen vervangen. De Keyless Protector demontage toolkit vindt u HIER!

We raden u aan om tijdens het vervangen van de batterij ook de kopertape te vervangen. De conditie van de kopertape is van essentieel belang voor een goed functionerende Keyless Protector omdat zij verantwoordelijk zijn voor de stroomgeleiding. De kopertape kunt u HIER bestellen.

Reviews 0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »